IAM - Trevor

IAM - Trevor boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van IAM - Trevor.

Prijs op aanvraag

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Een rasechte entertainer is de energieke Trevor zeker, hij is ook wel bekend onder de naam iAM. In zijn thuisstudio is hij iedere vrije minuut te vinden om zijn raps en nieuwe tracks op te nemen.

Trevor beschikt over Superpower

Trevors "superpower"is het schrijven van van teksten, aldus de kersverse artiest. Naast het schrijven van deze teksten weet hij zijn publiek te entertainen met zijn swingende dansmoves. Trevor volgt de laatste modetrends en besteed veel aandacht aan zijn uiterlijk. Zijn muzikale droom is om mensen te vermaken, troosten, te raken maar vooral te entertainen met zijn muziek.

Trevor is 1 van de kandidaten uit het SBS programma House of Talent en nu te boeken voor optredens in het land.

Boeken of een optie plaatsen voor IAM - Trevor?

Voor meer informatie over IAM - Trevor kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor IAM - Trevor

Wil je Bekende Nederlanders inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Bekend door TV shows om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 21094 mensen

Specificaties van IAM - Trevor

  • Tijdsduur: 1 x 30 minuten
  • Gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.

Boeking of een optie plaatsen voor IAM - Trevor

Voor meer informatie en beschikbaarheid van IAM - Trevor kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.