DJ Ruthless

DJ Ruthless boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van DJ Ruthless.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Hij ontdekte het draaien in 1995, niet wetende wat de toekomst voor hem in petto zou hebben. Inmiddels zijn we 20 jaar verder. In al die jaren heeft hij onwijs veel ervaring opgedaan en draait hij veel verschillende muziekgenres. Van tek, jump, hardstyle, trap, oldschool tot (early) hardcore. Een goed voorbeeld van één van Ruud's buitengewone producties is zijn gigantische hit-remix van Jebroer's "Banaan". Daarnaast werkte hij samen met zoveel andere DJ's. 

Ruthless heeft zich ontwikkeld tot een echte podiumentertainer, in staat om iedere menigte te behagen

Ongeacht de voorkeur van het publiek. Zijn performance zorgde onder andere voor optredens op EDC (zowel in de VS en Mexico), Defqon.1, Qlimax, Tomorrowland, Mysteryland, Decibel, Reverze, Q-BASE en veel meer.

Omdat hij in zijn sets van stijl kan wisselen, is Ruthless een echte meester van de freestyle-vibes, waardoor deze ervaren DJ een garantie is om letterlijk elk feestje te starten!

Boeken of een optie plaatsen voor DJ Ruthless?

Voor meer informatie over DJ Ruthless kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor DJ Ruthless

Wil je Bekende Nederlanders inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Bekende DJ's en Drive in Shows om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 24280 mensen

Specificaties van DJ Ruthless

  • Tijdsduur: 1 x 60 minuten
  • Geluid: Exclusief geluid en techniek
  • Begeleiding: 1 persoon
  • Reiskosten: inclusief door Nederland
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor DJ Ruthless

Voor meer informatie en beschikbaarheid van DJ Ruthless kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.