Klubbheads vs. DJ Boozywoozy

Klubbheads vs. DJ Boozywoozy boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Klubbheads vs. DJ Boozywoozy.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Klubbheads en DJ BoozyWoozy maken eind jaren ’90 en begin jaren ’00 furore met meer dan een dozijn internationale top 10 hits. Waaronder natuurlijk hun eigen “Hiphopping”, “Party Affair”, “Here We Go”, “One More Try”, “Turn Up The Bass” en “Jumping Around”.

Clips Klubbheads en DJ Boozywoozy waren hits op TMF en The Box

De clips waren niet weg te denken van de populaire muziek channels TMF en The Box. Er was geen groot festival waar de Clubheads en DJ Boozywoozy niet stonden. Zo waren ze te gast bij 538 Koninginnedag op het Museumplein, Trance Energy en Mega Music Dance Experience.

Klubbheads en DJ Boozywoozy verantwoordelijk voor grote hits

Naast eigen hits waren Klubbheads en DJ Boozywoozy als producers en remixers in de 90’s en 00’s mede verantwoordelijk voor een groot aantal hits van o.a. DJ Paul Elstak, DJ Jean, Elize, 2 Unlimited, 2 Brothers On The 4th Floor, Vengaboys, Nance, Drunkenmunky en Hi_Tack.

Als DJ’s hebben ze de halve wereld vanachter de draaitafels op stelten gezet. Van Miami tot Ibiza, van Moskou tot Las Vegas en van Oslo tot Berlijn. Er is bijna geen plek te bedenken waar de heren niet zijn geweest! Anno nu leveren Klubbheads vs. DJ Boozywoozy een dynamische show af met DJ en MC waarin alle bekende hits en dansvloerbommen uit die tijd de revue passeren.

Boeken of een optie plaatsen voor Klubbheads vs. DJ Boozywoozy?

Voor meer informatie over Klubbheads vs. DJ Boozywoozy kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Klubbheads vs. DJ Boozywoozy

Wil je Bekende Nederlanders inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Bekende DJ's en Drive in Shows om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 22605 mensen

Specificaties van Klubbheads vs. DJ Boozywoozy

  • Tijdsduur: 1 x 90 minuten
  • Geluid: Exclusief geluid en techniek
  • Gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.

Boeking of een optie plaatsen voor Klubbheads vs. DJ Boozywoozy

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Klubbheads vs. DJ Boozywoozy kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.