Robin Martens

Robin Martens boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Robin Martens.

Prijs op aanvraag

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Robin was vier jaar oud toen ze met dansen begon – in vrijwel alle stijlen: van klassiek en jazzballet tot hiphop. Robin was haar hele jeugd van plan om ‘later’ danseres te worden. Toen ze echter in 2007 een succesvolle auditie deed voor een commercial van KPN, raadde de regisseur haar aan om meer te gaan doen met acteerwerk. En dat deed ze, met succes. Robin vertolkte kort daarna een rol in de boekverfilming van Carry Slee’s ‘Radeloos’, onder regie van Dave Schram.
Na het behalen van haar VMBO-diploma in 2008 besloot Robin uiteindelijk- in plaats van voor de Dansacademie- te kiezen voor de opleiding tot filmacteur aan het Mediacollege in Amsterdam. Toch blijft Robin een grote passie houden voor dans, maar ook voor zang. Ze werkte als vijftienjarige mee aan diverse televisieprogramma’s en wist de finales te bereiken van High School Musical op Jetix en 101 Karaoke Show van BNN.

Dansen, zingen, presenteren - duizendpoot Robin is van alle markten thuis

Van September 2010 t/m December 2017 vertolkte Robin de rol van Rikki de Jong in ‘Goede Tijden Slechte Tijden’. Daarnaast was zij te zien in de bioscoopfilm FashionChicks en presenteerde ze backstage voor RTL het programma “Everybody Dance Now”. In 2016 won Robin het succesvolle dansprogramma “DANCE DANCE DANCE” en stond zij dat jaar in ZiggoDome en HMH met Let’s Dance. Dit seizoen is zij op RTL4 te zien als jurylid naast Dan Karaty en Gianinni Semedo Moreira in het dansprogramma “Time To Dance” en vertoont zij haar zangkunsten bij “It Takes 2”.

Social Facts Robin Martens

  • 198k volgers Instagram
  • 3.5k volgers Facebook

Boeken of een optie plaatsen voor Robin Martens?

Voor meer informatie over Robin Martens kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Robin Martens

Wil je Bekende Nederlanders inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Social Influencers om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 17094 mensen

Specificaties van Robin Martens

  • Tijdsduur:
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Robin Martens

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Robin Martens kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.