Gewoon Thomas

Gewoon Thomas boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Gewoon Thomas.

Prijs op aanvraag

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Thomas van Grinsven ( ‘s-Hertogenbosch 24 februari 1994) is een Nederlandse YouTuber (Gewoon Thomas) en model. Maakte op 16-jarige leeftijd zijn eigen modellenportfolio dat hij op Instagram plaatste, werd online gescout en kreeg een contract bij een Modellenbureau te Amsterdam, deed opdrachten voor o.a. Tommy Hilfiger en Calvin Klein.

Binnen No-Time naar de 100.000 abbonees

Juni 2015 startte Thomas zijn eigen YouTube-kanaal, hij had hier zoveel plezier in dat hij al snel wekelijks een video plaatste. Tegenwoordig verschijnt er elke zondag een nieuwe video op zijn kanaal waarbij hij Struggles van kijkers bespreekbaar maakt, bucketlist items uitvoert, het weeknieuws bespreekt en challenges met andere Youtubers aangaat. De altijd vrolijke, positieve Thomas viel al gauw op tussen de vele YouTubers en 20 april 2017 bereikte hij de mijlpaal van 100.000 abonnees.

Social facts Gewoon Thomas

  • 14.7k volgers Instagram
  • 14.6k volgers YouTube
  • 23.7k volgers Twitter
  • 2k volgers Facebook

 

Boeken of een optie plaatsen voor Gewoon Thomas?

Voor meer informatie over Gewoon Thomas kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Gewoon Thomas

Deze act is bekeken door 20998 mensen

Specificaties van Gewoon Thomas

  • Tijdsduur:
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Gewoon Thomas

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Gewoon Thomas kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.