Walk The Plank - VR Game

Walk The Plank - VR Game boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Attracties. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Walk The Plank - VR Game.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

En dan gaan ineens de liftdeuren open...stilte! Hoge gebouwen om je heen en ergens ver onder je straten met voortrazend verkeer! Voor je een smal plankje, verder niets! Opdracht; loop naar het einde van een 20 centimeter brede plank op 160 meter hoogte. Fear is just an obstacle in the mind! Walk the plank is de grootste Vitual Reality hit van dit moment. Voorzien van onze Virtual Reality bril stap je in een lift en wordt je virtueel op 160 meter hoogte gebracht. De ervaring is levensecht! Een kundige begeleider zorgt voor een soepele doorstroming en natuurlijk voor de veiligheid.

Specificaties Walk The Plank VR Game

  • Breedte 200 cm
  • Lengte 500 cm
  • Stroom 220 volt / 16 ampère

Virtual Reality Games van hoge kwaliteit

Wij verhuren inclusief enthousiaste en ervaren operators die zorgen voor de op en afbouw en professionele begeleiding tijdens uw evenement. Onze VR units onderscheiden zich van andere aanbieders door een zeer verzorgde en complete aankleding die op eenvoudige wijze van branding kan worden voorzien. Een full color achterwand en/of presentatie desk. De unit is standaard voorzien van: afzet paaltjes, unieke audio communicatie tussen deelnemer en de operator, hypermoderne game chair, mee kijk monitor

Boeken of een optie plaatsen voor Walk The Plank - VR Game?

Voor meer informatie over Walk The Plank - VR Game kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Walk The Plank - VR Game

Wil je Attracties inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere High Tech en Virtual Games om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 22787 mensen

Specificaties van Walk The Plank - VR Game

  • Tijdsduur: 4 uur aaneengesloten
  • Leeftijd: vanaf 12 jaar
  • Begeleiding: 1 persoon
  • Reiskosten: € 0,85 per gereden km. vanaf Heemstede
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Walk The Plank - VR Game

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Walk The Plank - VR Game kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.