Virtual Reality Race Seat

Virtual Reality Race Seat boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Attracties. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Virtual Reality Race Seat.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Force feedback race stuur en een ongekend realistische race beleving voor zowel deelnemer als toeschouwer. Schakelen doe je met flippers op je stuur en zorg dat je de wagen op de baan houdt. Standaard racen wij 2 ronden in een vol veld. Aan het eind van de race zie je welke positie je gehaald hebt , dus perfekt voor wedstrijden. Wij hebben 2 van deze race seats beschikbaar indien u wenst. 

Specificatie Virtual Reality Race Seat

  • Breedte: 80 cm
  • Lengte: 300 cm
  • Stroom: 220 volt / 16 ampère

Virtual Reality Games van hoge kwaliteit

Wij verhuren inclusief enthousiaste en ervaren operators die zorgen voor de op en afbouw en professionele begeleiding tijdens uw evenement. Onze VR units onderscheiden zich van andere aanbieders door een zeer verzorgde en complete aankleding die op eenvoudige wijze van branding kan worden voorzien. Een full color achterwand en/of presentatie desk. De unit is standaard voorzien van: afzet paaltjes, unieke audio communicatie tussen deelnemer en de operator, hypermoderne race seat, mee kijk monitor

Boeken of een optie plaatsen voor Virtual Reality Race Seat?

Voor meer informatie over Virtual Reality Race Seat kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Virtual Reality Race Seat

Wil je Attracties inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere High Tech en Virtual Games om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 21987 mensen

Specificaties van Virtual Reality Race Seat

  • Tijdsduur: 4 uur aaneengesloten
  • Leeftijd: vanaf 12 jaar
  • Begeleiding: 1 persoon
  • Reiskosten: € 0,65 per gereden km. vanaf Heemstede
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Virtual Reality Race Seat

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Virtual Reality Race Seat kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.