Lee Towers in voetsporen van Gordon

05/04/2013

Lee Towers stapt binnenkort in de voetsporen van Gordon. De 67-jarige zanger neemt de mannen van LA The Voices bij de hand en zal op 17, 18 en 19 april met de overgebleven heren op de bühne staan. Gordon maakte eerder dit jaar bekend dat hij LA The Voices zou verlaten. Twee weken geleden moest hij om gezondheidsredenen vervroegd stoppen.

Towers benadrukt dat hij niet de opvolger van Gordon is. "Het is niet mijn bedoeling het nieuwe lid van de groep te worden", vertelt hij aan De Telegraaf. "Maar ik vind het leuk om dit op te pakken."
 
Op vrijdag 5 april om 17.35 uur op NED 2 zendt MAX de Muziekspecial LA The Voices: Geloof Hoop en Liefde uit. Dit is een registratie van de allerlaatste show met Gordon, opgenomen in theater De Spiegel in Zwolle.
 
De tour die eigenlijk 29 shows zou omvatten, werd na 23 optredens vroegtijdig afgeblazen. Dit vanwege een zieke Gordon, die al weken last had van een kwakkelende gezondheid en uiteindelijk werd geveld door een flinke griep. Inmiddels heeft Gordon besloten helemaal te stoppen met ‘Los Angeles, The Voices’, om zich zo volledig te kunnen richten op zijn televisie carrière.
 
LA The Voices werd in 2010 door Gordon opgericht. De groep bestaat uit Gordon Heuckeroth, Remko Harms, Richy Brown, Roy van den Akker en Peter William Strykes. ‘Geloof Hoop en Liefde’ is de naam van het derde album van de heren. Deze behaalde de nummer één positie in de Album Top 50. De vorige platen ‘Beceause We Believe’ en ‘Los Angeles’ behaalden eveneens de nummer één positie en verkregen een gouden- en een platinastatus.

 

Boeking of een optie plaatsen voor Lee Towers

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Lee Towers kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.