Ontroerend kijkje in leven van Lee Towers

01/02/2013

Bij Lee Towers denk je al snel aan zijn diepe stem, typische bril en natuurlijk de bekende elleboogbeweging. Maar schijn bedriegt, prioriteit numero uno: zijn haar!
“Als je haar maar goed zit, zeggen ze wel eens, weet je wel?”, zegt Lee Towers in The Voice of Rotterdam, een documentaire over zijn leven. Zijn kapper Anita over Lee’s handelsmerk: “Op een gegeven moment heb je gewoon een soort haar. Dat heb ik ook. Dat heb ik eigenlijk al jaren.”

In de documentaire krijgen we een ontroerend inkijkje in het leven van Lee Towers. Niet zijn carrière staat op de eerste plaats, maar zijn eigen Laura. “Toen we elkaar net leerden kennen, zong hij dat nummer Laura, van Frank Sinatra. Als je al verliefd bent, hoe erg kan het dan worden hè?”

De documentaire is zondag in première gegaan op het Film Festival van Rotterdam. In zijn dankspeech schoot Leen helemaal vol toen hij het over zijn familie had. Hij heeft een sterke familieband en dat is hem heel veel waard.

Boeking of een optie plaatsen voor Lee Towers

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Lee Towers kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.