Alex en Patty gaan met carnavalskraker voor wereldrecord

20/01/2012

Alex, bekend van de carnavalshits ‘De Liefde’ en ‘Zigge Zagge’ en de hit ‘Een Bossie Rooie Rozen’ en Patty Brard, bekend van de feestkrakers Patty’s Party Volume 1 en de carnavalshit ‘Het Leven Is een Feest’ zijn samen de studio in gedoken om dé carnavalskraker van 2012 op te nemen.
 

Alex en Patty hebben elkaar ontmoet bij producer en tekstschrijver Emile Hartkamp. Emile is de bekendste songwriter van Nederland. Hij is bekend geworden doordat hij inmiddels meer dan 70 gouden platen op zijn naam heeft staan. Hij produceerde eerder samen met Norus Padidar voor Frans Bauer, René Froger en Marianne Weber.  Emile en Norus produceerden het solo feestalbum Patty’s Party Vol. 1 en zijn nu druk bezig met een uniek album voor Alex, waarbij een heel orkest Alex ondersteunt in zijn repetoire. In de studio van Emile hebben Alex en Patty elkaar ontmoet en het klikte direct. 

Record poging grootste polonaise


Aanleiding voor deze unieke samenwerking is een recordpoging om de grootste polonaise ter wereld te organiseren, onder toeziend oog van het Guinness Book Of World Records. De stad, locatie en datum zijn nog even geheim, maar worden binnenkort bekend gemaakt. 

Boeking of een optie plaatsen voor Alex

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Alex kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.