ALEX presenteert nieuwe single

23/11/2012

Na een ernstig ongeluk is Alex weer helemaal terug. Hij komt uit met een nieuwe single die volgens platenmaatschappij Berk Music wel eens DE HIT van 2013 zou kunnen zijn. Het is dan ook een knaller van formaat!

"Nooit Meer Naar Huis" wordt a.s. vrijdag om 16.00 uur aan Alex overhandigd door een in Europa zeer bekende BN'er. Dat deze BN'er een single uitreikt is op zich al een unicum. Dit heeft Alex, als ambassadeur van de gemeente Noordwijk, te danken aan zijn inzet voor vele goede doelen. Deze BN'er is tevens ambassadeur van één van deze goede doelen.
Na de presentatie en overhandiging van de single is er gelegenheid tot het interviewen van de BN'er en Alex. Een absolute buitenkans voor de pers! Daarnaast wordt er deze middag nog iets unieks onthuld. Iets dat in het Nederlandstalige muziekcircuit nieuw en speciaal is.

's Avonds is de openbare presentatie voor het publiek. De avond wordt gepresenteerd door Nick Nielsen en er zullen meer dan 15 collega-artiesten optreden. Voor pers en genodigden is er een hapje en drankje. De avond duurt van 21.00 tot 2.00 uur en zal plaatsvinden in Eeterij De Beleving, Kraaierslaan 7 te Noordwijk.

Boeking of een optie plaatsen voor Alex

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Alex kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.