Alex

Alex boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Alex.

2 klanten waarderen deze act met:

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Alex is één van de artiesten die al jaren op letterlijk honderden feesten op het podium staat.

Hij heeft zijn naam opgebouwd met zeer succesvolle optredens door het hele land. Overal waar hij het podium op komt, begint het feest! 

Een Bossie Rooie Rozen’. Dat is toch wel  de hit waar de zangcarrière van Alex echt mee begonnen is. De release van deze single was in november 1999 en in 2000 was het de meest gedraaide single in cafe’s en zalen, waardoor het uiteindelijk een nummer 1 hit werd.

Deze hit heeft de sympathieke zanger veel naamsbekendheid bezorgd. Na deze nummer 1 hit heeft Alex met andere hits zoals o.a.

 • Meissie Meissie
 • De Liefde
 • Dagdroom
 • Een Festival van Liefde
 • Jij en Ik
 • Nooit Meer Naar Huis

zijn naam gevestigd op het gebied van de Nederlandstalige muziek. Naast zijn eigen hits zingt Alex tijdens zijn optredens ook veel bekende covers, zowel Nederlands- als Engelstalig.

Nu, bijna 15 jaar na zijn nummer 1 hit, is Alex nog steeds een van de meest geboekte (allround) feestartiesten van Nederlan

Boeken of een optie plaatsen voor Alex?

Voor meer informatie over Alex kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Alex

Wil je Bekende Nederlanders inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Bekende Zangers om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 99528 mensen

Specificaties van Alex

 • Tijdsduur: 1 x 30 minuten
 • Geluid: Inclusief A-set / M-set
 • Begeleiding: 1 persoon
 • Reiskosten: inclusief door Nederland
 • Gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.

Reviews voor Alex

Onze klanten waarderen deze act gemiddeld met een 9.

STAN MAAS & PR EVENTS

 • Door: Jan van der Stel
 • Locatie: Maasdam
 • Datum:

Aardig en benaderbaar en optijd

Waardering:

8,0

Plein Open Air

 • Locatie: Udenhout
 • Datum:

Zeer goed.

Waardering:

10

Biografie van Alex

Alex wordt gezien als één van de nieuwe sterren van Nederland. Onder andere Edwin Evers. Frits Spits, Karel van Kooten en Pierre Kartner hebben dit bevestigd.

Zijn single “Een bossie rode rozen”, zonder meer een knaller van een kroeghit, behaalde in 2000 een nummer I notering in de vaderlandse hitlijsten. Gedurende het Carnaval was het de meest gedraaide plaat. De single stond 40 weken lang genoteerd in de Nederlandstalige Mega Top 30, behield drie weken de eerste plaats en eindigde vervolgens hoog in de Mega Top 100 van 2000.

Naast deze hitsingle kreeg Alex landelijke bekendheid dankzij optredens in diverse tv programma’s zoals “De Bus”, “De Aftrap”, “Shownieuws’, “Postcode Loterij Show” en live optredens in de Amsterdam Arena, Gelredome en het Arke Stadion. Voordat Alex doorbrak stond bij al in voorprogramma’s van grote artiesten zoals André Hazes, Sugar Lee Hooper, Ben Cramer, Harry Slinger e.v.a.

Op professionele wijze bracht hij de zaal in de juiste feeststemming voor de hoofd-artiest. Alex bestormt nu op eigen kracht grote zalen. Een dynamisch optreden, goede uitstraling en een groot enthousiasme staan aan de basis van een professionele presentatie. Alex zijn live-repertoire is al even boeiend als de zanger zelf. Van Marco Borsato tot Queen, alles is mogelijk. Met krakers als (uiteraard) “Een bossie rode rozen”. Gemoderniseerde en vooral swingende versies van “De Clown” en “Een Vrijgezel”, plus een perfecte Hazes medley gaat het dak er gegarandeerd af! De nadruk bij elk optreden van Alex ligt op FEEST, of liever feestuhhhhhhbhh!!!

Bij ieder optreden geeft hij datgene waar het publiek recht op heeft. Een grandioze sfeer, humor en spetterende nummers, gebracht op een professionele en zodanig enthousiaste manier, dat de vonken er bijna letterlijk vanaf vliegen.

Lees verder ▼

Boeking of een optie plaatsen voor Alex

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Alex kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.