Buitenpodium 5 x 5 meter

Buitenpodium 5 x 5 meter boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Entertainment. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Buitenpodium 5 x 5 meter.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Heb jij een evenement buiten en twijfel je of het weer goed blijft? Maak dan gebruik van een Buitenpodium. Overdekt en afgeschermd aan 3 zijden. Zo kunnen artiesten, ook wanneer het onverwachts zal gaan regenen, droog optreden tijdens jouw evenement.

Dit buitenpodium wordt geleverd in de afmeting 5 x 5 meter

De zeikanthoogte van de overkapping bedraagt 2,30m. Het podium wordt standaard voorzien van wit zeildoek, op aanvraag kunnen wij ook zwart of transparante zeilen leveren. De hoogte varieert tussen de 0,70 tot 1,30 meter, gemeten vanaf het laagste punt. Het podium wordt altijd waterpas opgeleverd en voorzien van trap en brandwerende PVC rok. 

Het podium moet goed verankerd kunnen worden in de grond d.m.v. haringen van ca. 1m. Indien de ondergrond dit niet toelaat door bijvoorbeeld asfalt, zand, beton etc. kunnen wij balastblokken erbij aanbieden. Het aantal ballastblokken is afhankelijk van de afmeting van het podium. Informeer naar de prijs hiervoor.

Podia te leveren in verschillende afmetingen

De buitenpodia zijn leverbaar in de breedte afmetingen 5, 6, 8, 10 en 15 meter. De diepte van het podium gaat per 5m. Informeer naar de mogelijkheden.

Boeken of een optie plaatsen voor Buitenpodium 5 x 5 meter?

Voor meer informatie over Buitenpodium 5 x 5 meter kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Buitenpodium 5 x 5 meter

Wil je Entertainment inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Podiumwagens, Mobiele Theaters om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 17719 mensen

Specificaties van Buitenpodium 5 x 5 meter

  • Tijdsduur: 1 dag (maximaal 6 uur)
  • Reiskosten: prijs op aanvraag
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Buitenpodium 5 x 5 meter

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Buitenpodium 5 x 5 meter kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.