Nieuwe single Perry Zuidam - Voor Jou

23/11/2021

Dat Perry Zuidam voor succesvolle gezellige meezingers staat is in de afgelopen jaren gebleken met liedjes als “Jij kunt niet altijd 16 zijn”, “Toffe jongens”, “Een mens wil toch gelukkig zijn” en vele andere. Ook nu komt Perry Zuidam met een kneiter van een meezinger, genaamd “Voor Jou”.

Nieuwe single is door Perry Zuidam zelf geschreven

De single “Voor Jou“ is een nieuwe track, geschreven door Perry Zuidam zelf. Het arrangement is afkomstig van Laurens van Wessel, die ook de productie voor rekening nam in zijn studio in Zegge. Door de vrolijke klanken van live Trompet, Trombone en Accordeon heeft dit lied weer de echte Perry Zuidam sound. Het koor van Michele van der Aa en Laurens van Wessel sluiten hier prima bij aan.

“Voor Jou” is een vrolijke meezinger gemixt met Schlager invloeden. Het verteld het verhaal alles voor iemand uit de kast te willen halen om indruk te maken. In de bijbehorende videoclip is te zien of dit dan ook echt werkt.

Boeking of een optie plaatsen voor Zanger Perry Zuidam

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Zanger Perry Zuidam kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.