Zanger Perry Zuidam

Zanger Perry Zuidam boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Muziek bands. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Zanger Perry Zuidam.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Perry staat garant voor gezellige meezingers en weet steevast een feestje te creëren. Perry staat vooral bekend om zijn Nederlandstalige repertoire wat zeer uitgebreid is.

Een zanger met een ruim en veelzijdig repertoire

Tijdens de shows brengt hij een mix van eigen repertoire en zijn Nederlandstalige repertoire. Als seniorenprogramma heeft Perry een uitstekend programma wat aansluit bij deze doelgroep.

Huidige single Perry Zuidam “Jij Kunt Niet Altijd 16 Zijn”. Op 22 juni komt zijn nieuwe single “Zwoele Zotte Zomer” uit.

Boeken of een optie plaatsen voor Zanger Perry Zuidam?

Voor meer informatie over Zanger Perry Zuidam kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Zanger Perry Zuidam

Wil je Muziek bands inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Zangers om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 23053 mensen

Specificaties van Zanger Perry Zuidam

  • Tijdsduur: 1 x 30 minuten
  • Begeleiding: 1 persoon
  • Reiskosten: inclusief door Nederland
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Zanger Perry Zuidam

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Zanger Perry Zuidam kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.