Zangeres Marlane brengt de zomer terug, met haar nieuwste single “Lekker Zonnen”.

05/07/2023

Zangeres Marlane brengt haar nieuwste single "Lekker Zonnen" uit, wat een onweerstaanbare dosis zomerse vibes met zich meebrengt. Dit vrolijke nummer, geschreven door Manfred Jongenelis en Carlo Rijsdijk en geproduceerd door Manfred Jongenelis, nodigt luisteraars uit om volop te genieten van de komende zomermaanden.

Marlane brengt zomerse vibes met haar nieuwe single "Lekker Zonnen"

Met "Lekker Zonnen" levert Marlane de perfecte soundtrack voor zonnige dagen en warme avonden. Het nummer ademt een heerlijke sfeer, waarbij de aanstekelijke melodie en opgewekte teksten je direct in de zomerstemming brengen. Het is een uitnodiging om alle zorgen los te laten en te genieten van de eenvoudige geneugten van het leven onder de stralende zon.

Marlane's "Lekker Zonnen" is de ultieme soundtrack voor zonnige dagen en warme avonden

Marlane's unieke stem met volkse klanken komt prachtig naar voren in "Lekker Zonnen". Haar krachtige vocalen tillen het nummer naar een hoger niveau en laten luisteraars meedeinen op de zomerse klanken. De videoclip, opgenomen bij het Bos Bad Vuursche in Baarn, straalt een zomerse sfeer uit en zit vol met prachtige beelden die perfect passen bij de vrolijkheid van het nummer.

Boeking of een optie plaatsen voor Zangeres Marlane

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Zangeres Marlane kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.