Zangeres Marlane

Zangeres Marlane boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Muziek bands. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Zangeres Marlane.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Marlane, een jonge frisse verschijning die al een paar jaar aan de weg timmert.

Een zangeres die in het Nederlandstalige al een aardig repertoire heeft opgebouwd  en met 12 eigen singles allang geen onbekende meer.

Maar Marlane doet meer…..

Disco, de classics, Spaanstalige nummers, een polonaise alles om een gezellig feest van uw avond te maken.

Marlane staat regelmatig op het podium van het Mega piraten festijn, je ziet haar vaak bij de Zomertoer van RadioNL, en ook op de bühne  van de Tros muziekfeesten heeft ze al eens mogen zingen.

Na haar indrukwekkende optreden in ‘The Voice Of Holland’ afgelopen seizoen is de inmiddels 25-jarige zangeres Marlane niet meer te stoppen! Eigentijds, doelgericht en met gepaste trots gaat de zangeres bekend door haar lange blonde lokken recht op haar doel af. Het bereiken van een groot publiek met eigen repertoire, dat sinds jaar en dag wordt uitgebracht. Ze sleepte een BUMA NL award in de wacht voor ‘Grootste Talent’.

Boeken of een optie plaatsen voor Zangeres Marlane?

Voor meer informatie over Zangeres Marlane kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Zangeres Marlane

Deze act is bekeken door 7555 mensen

Specificaties van Zangeres Marlane

  • Tijdsduur: 1 x 30 minuten
  • Leeftijd: Alle leeftijden
  • Begeleiding: 1 persoon
  • Reiskosten: inclusief door Nederland