Zangeres Marlane

Zangeres Marlane boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Muziek bands. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Zangeres Marlane.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Marlane, een jonge frisse verschijning die al een paar jaar aan de weg timmert.

Een zangeres die in het Nederlandstalige al een aardig repertoire heeft opgebouwd  en met 12 eigen singles allang geen onbekende meer.

Maar Marlane doet meer…..

Disco, de classics, Spaanstalige nummers, een polonaise alles om een gezellig feest van uw avond te maken.

Marlane staat regelmatig op het podium van het Mega piraten festijn, je ziet haar vaak bij de Zomertoer van RadioNL, en ook op de bühne  van de Tros muziekfeesten heeft ze al eens mogen zingen.

Na haar indrukwekkende optreden in ‘The Voice Of Holland’ afgelopen seizoen is de inmiddels 25-jarige zangeres Marlane niet meer te stoppen! Eigentijds, doelgericht en met gepaste trots gaat de zangeres bekend door haar lange blonde lokken recht op haar doel af. Het bereiken van een groot publiek met eigen repertoire, dat sinds jaar en dag wordt uitgebracht. Ze sleepte een BUMA NL award in de wacht voor ‘Grootste Talent’.

Boeken of een optie plaatsen voor Zangeres Marlane?

Voor meer informatie over Zangeres Marlane kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Zangeres Marlane

Wil je Muziek bands inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Zangeressen om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 21515 mensen

Specificaties van Zangeres Marlane

  • Tijdsduur: 1 x 30 minuten
  • Leeftijd: Alle leeftijden
  • Begeleiding: 1 persoon
  • Reiskosten: inclusief door Nederland
  • Gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.

Biografie van Zangeres Marlane

Na haar indrukwekkende optreden in ‘The Voice Of Holland’ afgelopen seizoen is de inmiddels 25-jarige zangeres Marlane niet meer te stoppen! Eigentijds, doelgericht en met gepaste trots gaat de zangeres bekend door haar lange blonde lokken recht op haar doel af. Het bereiken van een groot publiek met eigen repertoire, dat sinds jaar en dag wordt uitgebracht door platenmaatschappij NRGY Music. En niet zonder succes! Optredens door het hele land, een groeiende schare fans én in 2018 is de BUMA NL Award voor ‘Grootste Talent’ in de wacht gesleept. Na de release van een breed scala aan eigen repertoire is het tijd voor een compleet nieuwe single die is opgenomen in de studio van Manfred Jongenelis. De goed in het gehoor liggende melodie en ijzersterke tekst heeft alles in zich een grote hit te worden. Eind september zal ‘Wat Ben Ik Gek op Jou’, inclusief videoclip op bijzondere wijze het levenslicht gaan zien.

ENERGIEK
Achter de schermen wordt er ook hard gewerkt aan het finetunen van het repertoire dat op de bühne wordt gebracht. Naast de onlangs uitgebrachte singles wordt er tijdens een optreden ook een ode aan grote voorbeelden gebracht. Van Ruth Jacott tot Gerard Joling. En van Bonnie St. Clair tot aan Duitse hits van o.a. Marianne Rosenberg. Een half uur optreden, is een half uur bomvol passie, energie en muzikaal vuur!

STEUN
Nu er heel voorzichtig weer mogelijkheden zijn om op te gaan treden wil ook Marlane haar muzikale steentje bijdragen. Samen met haar team zijn er meerdere aantrekkelijke opties bedacht om een optreden van Marlane mogelijk te maken. Gezellig op het terras, in het café of aan huis. Doel is om aankomende periode zoveel mogelijk mensen te bereiken en hiermee ook de Nederlandse horeca een hart onder de riem te steken. Marlane is klaar om haar stem te laten horen!

Lees verder ▼

Boeking of een optie plaatsen voor Zangeres Marlane

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Zangeres Marlane kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.