David Nathan - Magic Show

David Nathan - Magic Show huren of boeken? | JB Productions Ebbes Fotografie ©

David Nathan - Magic Show boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Entertainment. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van David Nathan - Magic Show.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Ben je op zoek naar entertainment voor jouw feest of evenement?
Dan is het inzetten van Goochelaar David Nathan een perfect idee! In zijn Magic Show deelt hij magische momenten met de gasten, gemixt met veel interactie en humor.

Een Magic Show vol vaart, humor, verrassende en creatieve acts.

David biedt met zijn Magic Show het perfecte stukje entertainment om jouw feest of evenement helemaal af te maken. Heb je bijvoorbeeld een personeelsfeest of nieuwjaarsreceptie? Met een verrassende binnenkomer zit de sfeer er meteen goed in. Deze show zit vol vaart, humor en de verrassende en creatieve acts waar David om bekend staat.

Deze show is ideaal als openingsact, of als intermezzo. Jouw gasten worden in het zonnetje gezet en worden zo zelf de ster van de show! Niet alleen onvergetelijk entertainment maar ook een effectieve energizer. Na afloop hebben jouw gasten beslist iets om over te praten!

David Nathan is een veelbelovend aanstormend talent dat zich al jaren met goochelen bezighoudt.

Al vanaf jonge leeftijd had de kunst van het goochelen een hoge aantrekkingskracht tot de kleine David Nathan. Het is dan ook niet verwonderlijk dat David inmiddels een aantal prijzen heeft gewonnen zowel nationaal als internationaal.  David blijft zijn acts en shows voortdurend ontwikkelen en op creatieve wijze nieuwe goochelkunsten verzinnen. Daarbij laat hij zich niet alleen leiden door een aansprekend thema, maar kijkt hij ook naar andere creatieve goochelaars. 

Enkele recenties met betrekking tot optredens van David Nathan

  • “Één van de grootste talenten van dit moment.” ~ Hans Klok
  • "Sociaal, gezellig, humoristisch, maar bovenal super goed in wat hij doet!” ~ Organisatie Hogeschool Inholland 15 jaar
  • "David heeft een boeiende show van 30 minuten gegeven om een bedrijfsevent. Het was fris, origineel en grappig! We hebben ervan genoten.” ~ Stephanie, ING België

​Bekijk de andere mogelijkheden m.b.t. het boeken van David Nathan

Boeken of een optie plaatsen voor David Nathan - Magic Show?

Voor meer informatie over David Nathan - Magic Show kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor David Nathan - Magic Show

Wil je Entertainment inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Goochelaars & Magic Shows om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 30778 mensen

Specificaties van David Nathan - Magic Show

  • Tijdsduur: 1 x 40 minuten
  • Geluid: Inclusief tot 200 personen
  • Licht: exclusief
  • Begeleiding: 1 persoon
  • Reiskosten: inclusief 50 km. vanaf Purmerend (v.v.), daarna € 0,50 per km.
  • Gages zijn excl. BTW.

Biografie van David Nathan - Magic Show

David Nathan is een veelbelovend aanstormend talent dat zich al jaren met goochelen bezighoudt.

De liefde voor de goochelkunst ontstond toen hij op zijn zesde verjaardag een goocheldoos kreeg. Dat hij een konijn van piepschuim uit een hoge hoed kon toveren en leerde hoe hij het getal van een dobbelsteen dat zijn allereerste publiek in gedachten nam, kon raden, was een letterlijk magische ervaring. Hij wist al snel dat hij van goochelen zijn beroep wilde maken.

Nog voor zijn tiende verjaardag ging hij naar een gespecialiseerde goochelwinkel om zijn arsenaal aan goocheltrucs uit te breiden. Op de verjaardag zelf mocht hij een professionele goocheldoos uitpakken. In datzelfde jaar werd hij lid van een goochelvereniging en trad hij voor het eerst op voor “echt” publiek. De stap naar een carrière in de magie was gezet. 

Het is dan ook niet verwonderlijk dat David inmiddels een aantal prijzen heeft gewonnen. In 2012, 13 jaar oud, werd hij derde op het NK goochelen. Twee jaar later won hij de eerste prijs op het Nieuwjaarstreffen van de Nederlandse Magische Unie. Tijdens die wedstrijd moest hij het ook opnemen tegen volwassen goochelaars. In 2016 meldde hij zich aan voor een concours in Lyon. Omdat de organisatie het wel aardig vond om eens iemand uit het buitenland op het podium te hebben, werd David toegelaten. Hij won, en mocht de Prix Yves Doumergue in ontvangst nemen.

David blijft zijn acts en shows voortdurend ontwikkelen en op creatieve wijze nieuwe goochelkunsten verzinnen. Daarbij laat hij zich niet alleen leiden door een aansprekend thema, maar kijkt hij ook naar andere creatieve goochelaars. Zijn grootste inspiratiebron is Hans Klok, met wie hij al sinds 2009 contact heeft. Hans heeft David geholpen met het ontwikkelen van een wedstrijd act. Op zijn beurt leerde David de grote meester een paar moves voor diens nieuwe act. Dat geeft wel aan hoe groot Davids talent is.

Zijn toekomstdromen? Met een eigen comedy magic show langs Nederlandse theaters toeren, en wereldkampioen worden. Dan ligt de wereld voor hem open!

Momenteel treedt David Nathan wekelijks op door heel Nederland, en daarnaast in België en Frankrijk. Inmiddels hebben veel bedrijven hem mogen ontvangen. Om met Hans Klok te spreken: “Hou deze jongen in de gaten!”

 

Lees verder ▼

Boeking of een optie plaatsen voor David Nathan - Magic Show

Voor meer informatie en beschikbaarheid van David Nathan - Magic Show kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.