David Nathan - Magic Show

David Nathan - Magic Show boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Entertainment. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van David Nathan - Magic Show.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Ben je op zoek naar entertainment voor jouw feest of evenement?
Dan is het inzetten van Goochelaar David Nathan een perfect idee! In zijn Magic Show deelt hij magische momenten met de gasten, gemixt met veel interactie en humor.

Een Magic Show vol vaart, humor en de verrassende en cractieve acts.

David biedt met zijn Magic Show het perfecte stukje entertainment om jouw feest of evenement helemaal af te maken. Heb je bijvoorbeeld een personeelsfeest of nieuwjaarsreceptie? Met een verrassende binnenkomer zit de sfeer er meteen goed in. Deze show zit vol vaart, humor en de verrassende en creatieve acts waar David om bekend staat.

Deze show is ideaal als openingsact, of als intermezzo. Jouw gasten worden in het zonnetje gezet en worden zo zelf de ster van de show! Niet alleen onvergetelijk entertainment maar ook een effectieve energizer. Na afloop hebben jouw gasten beslist iets om over te praten!

David Nathan is een veelbelovend aanstormend talent dat zich al jaren met goochelen bezighoudt.

Al vanaf jonge leeftijd had de kunst van het goochelen een hoge aantrekkingskracht tot de kleine David Nathan. Het is dan ook niet verwonderlijk dat David inmiddels een aantal prijzen heeft gewonnen zowel nationaal als internationaal.  David blijft zijn acts en shows voortdurend ontwikkelen en op creatieve wijze nieuwe goochelkunsten verzinnen. Daarbij laat hij zich niet alleen leiden door een aansprekend thema, maar kijkt hij ook naar andere creatieve goochelaars. 

Enkele recenties met betrekking tot optredens van David Nathan

  • “Één van de grootste talenten van dit moment.” ~ Hans Klok
  • "Sociaal, gezellig, humoristisch, maar bovenal super goed in wat hij doet!” ~ Organisatie Hogeschool Inholland 15 jaar
  • "David heeft een boeiende show van 30 minuten gegeven om een bedrijfsevent. Het was fris, origineel en grappig! We hebben ervan genoten.” ~ Stephanie, ING België

​Bekijk de andere mogelijkheden m.b.t. het boeken van David Nathan

Boeken of een optie plaatsen voor David Nathan - Magic Show?

Voor meer informatie over David Nathan - Magic Show kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor David Nathan - Magic Show

Deze act is bekeken door 17534 mensen

Specificaties van David Nathan - Magic Show

  • Tijdsduur: 1 x 45 minuten
  • Geluid: Inclusief tot 200 personen
  • Licht: exclusief
  • Begeleiding: 1 persoon
  • Reiskosten: inclusief 50 km. vanaf Purmerend (v.v.), daarna € 0,50 per km.