David Nathan verrast bij Holland's got Talent

07/10/2022

David gaat de jury varrassen met zijn waanzinnige show bij Holland's got Talent. Geen stoffige goochelaar in een pak die een konijn uit een hoed tovert, maar gewoon David Nathan. Zoals Chantal Janzen zei: 'lekker gekleed met je gympen en je spijkerjackie'. Iets waar de hele jury erg over te spreken was.

David Nathan aan het woord

WAUW! Ik heb er ruim een halfjaar op moeten wachten om dit met mensen te kunnen delen, maar vanavond is het eindelijk zo ver! Mijn performance in Holland's Got Talent. Dit was echt een te gekke ervaring. 

Na 4 jaar op rij gevraagd te zijn om mee te doen, besloot ik dat dit hét jaar was. Mijn team en ik gingen aan de slag met het creëren van de acts, en dat viel nog niet mee. Je weet natuurlijk van tevoren nooit hoe ver je komt, maar het is wel verstanding om voor alle rondes al een idee te hebben. Tussen het reizen door, zoomcalls in verschillende tijdzones, jetlags op opnamedagen.....Daarover later meer.

David-Nathan-verrast-Jury-Holland's-got-Talent

Vrijdag 07 oktober 2022, RTL4, 20:00 uur

David Nathan kwam hier een aantal jaar geleden met zijn talent onder de arm kennis maken en heeft het team van JB Productions toen al versteld doen staan. Team JB Productions biedt dan ook graag 1 van zijn concepten aan voor (bedrijfs)feesten, beurzen, borrels, bruiloften of tijdens een verjaardagsfeest. De recenties die we mogen ontvangen met betrekking tot zijn optredens zijn ook altijd lovend.

Enkele recenties met betrekking tot optredens van David Nathan

“Één van de grootste talenten van dit moment.” ~Hans Klok

"Sociaal, gezellig, humoristisch, maar bovenal super goed in wat hij doet!” ~Organisatie Hogeschool Inholland 15 jaar

"David heeft een boeiende show van 30 minuten gegeven om een bedrijfsevent. Het was fris, origineel en grappig! We hebben ervan genoten.” ~Stephanie, ING België

​Bekijk de mogelijkheden m.b.t. het boeken van David Nathan

Zie in onderstaande video een compilatie van David Nathan als opwarmertje voor de TV uitzending(en?).

Zelf iets te organiseren? Wij denken graag mee over de juiste show van David Nathan tijdens jouw gelegenheid.

 

Boeking of een optie plaatsen voor David Nathan - Table Magic

Voor meer informatie en beschikbaarheid van David Nathan - Table Magic kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.