David Nathan - Table Magic

David Nathan - Table Magic Boeken of Huren? | JB Productions Ebbes Fotografie ©

David Nathan - Table Magic boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Entertainment. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van David Nathan - Table Magic.

1 klant waardeert deze act met:

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140
Bij Table Magic loopt David rond tussen je gasten en verbaast ze met magie op de vierkante centimeter. 
Kleine wondertjes met kaarten, munten, gedachtenlezen, noem maar op. Je zit er met je neus bovenop, en toch begrijp je niet hoe het kan. Hoe doet hij dat?
 

Table Magic een vorm van magie op de vierkante centimeter

Het mooie van Table Magic is dat het in bijna iedere setting toepasbaar is. De ideale ijsbreker, zodat mensen die elkaar nog niet kennen meteen een gemeenschappelijke ervaring hebben om over te praten. De trucs die je kent van tv zie je nu live in het echt en dit maakt jouw event onvergetelijk! Je gasten zullen er nog lang over napraten.

David is een echte entertainer en mengt in zijn Table Magic op creatieve wijze humor met verwondering. 

Dit is een unieke belevenis, de perfecte aanvulling voor jouw event! Table Magic is onder meer geschikt voor (bedrijfs)feesten, beurzen, borrels en bruiloften, maar is natuurlijk ook een ideale aanvulling voor uw verjaardagsfeest.

Table Magic is een unieke belevenis, de perfecte aanvulling voor jouw evenement!
Deze vorm van goochelen is onder meer geschikt voor

 • (bedrijfs)feesten
 • beurzen
 • borrels
 • bruiloften
 • maar is natuurlijk ook een ideale aanvulling voor jouw verjaardagsfeest.

Enkele recenties met betrekking tot optredens van David Nathan

“Één van de grootste talenten van dit moment.” ~Hans Klok

"Sociaal, gezellig, humoristisch, maar bovenal super goed in wat hij doet!” ~Organisatie Hogeschool Inholland 15 jaar

"David heeft een boeiende show van 30 minuten gegeven om een bedrijfsevent. Het was fris, origineel en grappig! We hebben ervan genoten.” ~Stephanie, ING België

​Bekijk de andere mogelijkheden m.b.t. het boeken van David Nathan

Boeken of een optie plaatsen voor David Nathan - Table Magic?

Voor meer informatie over David Nathan - Table Magic kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor David Nathan - Table Magic

Wil je Entertainment inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Goochelaars & Magic Shows om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 45883 mensen

Specificaties van David Nathan - Table Magic

 • Tijdsduur: 2 x 60 minuten
 • Leeftijd: Alle leeftijden
 • Begeleiding: 1 persoon
 • Reiskosten: prijs op aanvraag
 • Gages zijn excl. BTW.

Reviews voor David Nathan - Table Magic

Onze klanten waarderen deze act gemiddeld met een 10.

Heinenoord Holding

 • Door: Sylvia van Loon
 • Locatie: Van Donge & De Roo Stadion
 • Datum:

Enthousiaste reacties van onze collega's.

Waardering:

10

Biografie van David Nathan - Table Magic

David Nathan is een veelbelovend aanstormend talent dat zich al jaren met goochelen bezighoudt.

De liefde voor de goochelkunst ontstond toen hij op zijn zesde verjaardag een goocheldoos kreeg. Dat hij een konijn van piepschuim uit een hoge hoed kon toveren en leerde hoe hij het getal van een dobbelsteen dat zijn allereerste publiek in gedachten nam, kon raden, was een letterlijk magische ervaring. Hij wist al snel dat hij van goochelen zijn beroep wilde maken.

Nog voor zijn tiende verjaardag ging hij naar een gespecialiseerde goochelwinkel om zijn arsenaal aan goocheltrucs uit te breiden. Op de verjaardag zelf mocht hij een professionele goocheldoos uitpakken. In datzelfde jaar werd hij lid van een goochelvereniging en trad hij voor het eerst op voor “echt” publiek. De stap naar een carrière in de magie was gezet. 

Het is dan ook niet verwonderlijk dat David inmiddels een aantal prijzen heeft gewonnen. In 2012, 13 jaar oud, werd hij derde op het NK goochelen. Twee jaar later won hij de eerste prijs op het Nieuwjaarstreffen van de Nederlandse Magische Unie. Tijdens die wedstrijd moest hij het ook opnemen tegen volwassen goochelaars. In 2016 meldde hij zich aan voor een concours in Lyon. Omdat de organisatie het wel aardig vond om eens iemand uit het buitenland op het podium te hebben, werd David toegelaten. Hij won, en mocht de Prix Yves Doumergue in ontvangst nemen.

David blijft zijn acts en shows voortdurend ontwikkelen en op creatieve wijze nieuwe goochelkunsten verzinnen. Daarbij laat hij zich niet alleen leiden door een aansprekend thema, maar kijkt hij ook naar andere creatieve goochelaars. Zijn grootste inspiratiebron is Hans Klok, met wie hij al sinds 2009 contact heeft. Hans heeft David geholpen met het ontwikkelen van een wedstrijd act. Op zijn beurt leerde David de grote meester een paar moves voor diens nieuwe act. Dat geeft wel aan hoe groot Davids talent is.

Zijn toekomstdromen? Met een eigen comedy magic show langs Nederlandse theaters toeren, en wereldkampioen worden. Dan ligt de wereld voor hem open!

Momenteel treedt David Nathan wekelijks op door heel Nederland, en daarnaast in België en Frankrijk. Inmiddels hebben veel bedrijven hem mogen ontvangen. Om met Hans Klok te spreken: “Hou deze jongen in de gaten!”

 

Lees verder ▼

Boeking of een optie plaatsen voor David Nathan - Table Magic

Voor meer informatie en beschikbaarheid van David Nathan - Table Magic kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.