Airbrush Tattoo's

Airbrush Tattoo's boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Attracties. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Airbrush Tattoo's.

1 klant waardeert deze act met:

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Deze stoere Airbrush tattoos zijn een spectaculaire versiering op je arm of lichaam. Het zijn tijdelijke tattoos en uiteraard pijnloos en heel snel gezet! Altijd al willen weten of een tattoo wat voor jou zou zijn, nu kan het en laat deze (haast niet van het echt te onderscheiden) airbrush tatoeage zetten.

Er is keuze uit vele designs en thema’s bij de Airbrush Tattoo Stand 

Marlies is ondertussen erg getraind in het zetten van Airbrush Tattoos. Ze komt op diverse evenementen om gasten te voorzien van een stoere airbrush tattoo. 
In 2016 is ze zelfs door een Amerikaanse airbrushartiest gevraagd voor een klus in Rome om tijdens een bedrijfsfeest tattoos te zetten!
Ook logo’s zijn mogelijk en vele thema’s. Geef Marlies een stroompuntje en de gasten komen vanzelf zitten voor een stoere tattoo!

Airbrush Tatoeages voor Volwassenen en Kinderen

Deze Airbrush tatoeages zijn niet alleen geschikt voor evenementen met kinderen. Ook volwassenen staat graag in de rij om zo'n gave tattoo te krijgen. Super leuk voor evenementen met bijvoorbeeld een Rock 'n Roll thema, waarbij tattoo's een veel voorkomend iets zijn.

Overige bijzonderheden m.b.t. de Airbrush Tattoo Stand

Eventueel kan het ook nog met een kleur erbij of met speciale blacklight kleuren, zodat het bij een feestje op de dansvloer ook opvallend oplicht. Informeer naar de mogelijkheden en de meergage.

Boeken of een optie plaatsen voor Airbrush Tattoo's?

Voor meer informatie over Airbrush Tattoo's kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Airbrush Tattoo's

Wil je Entertainment inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Beauty Entertainment om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 27519 mensen

Specificaties van Airbrush Tattoo's

  • Tijdsduur: 4 x 45 min. binnen 4 uur
  • Leeftijd: Alle leeftijden
  • Begeleiding: 1 persoon
  • Reiskosten: 0,35 cent per km vanaf Nijmegen (v.v.)
  • Gages zijn excl. BTW.

Reviews voor Airbrush Tattoo's

Onze klanten waarderen deze act gemiddeld met een 8.

CHASE BRAND ACIVATION

  • Door: Eva Treffers
  • Locatie: Rotterdam
  • Datum:

Het was een groot succes!

Waardering:

8,0

Boeking of een optie plaatsen voor Airbrush Tattoo's

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Airbrush Tattoo's kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.