De Zingende Kapsters - Aus Tirol

De Zingende Kapsters - Aus Tirol boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van De Zingende Kapsters - Aus Tirol.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Bereid je voor op een unieke en veelzijdige ervaring met 'De Zingende Kapsters aus Tirol'. Deze dames brengen niet alleen heerlijke live muziek, maar toveren ook nog eens prachtige kapsels tevoorschijn bij gasten van alle leeftijden. Het is een show vol interactie en entertainment die je niet snel zult vergeten.

Live Zang en Fraaie Kapsels

Terwijl de twee zingende dames hun nummers ten gehore brengen, worden er in real-time mooie kapsels gecreëerd bij het publiek. Maar deze keer geen kuiven en vintage kapsels, maar prachtige vlechten versierd met bloemetjes, vlinders en meer. Zelfs de jongens en mannen worden niet overgeslagen; zij worden "versierd" met stoere snorren.

De dames verschijnen op het podium in schitterende Dirndls, waardoor je je meteen in Tirol waant. Terwijl ze zingen, transformeren ze de kapsels van het feestende publiek tot ware kunstwerken.

Ken je de andere acts van de Zingende Kapsters al?

De Zingende Kapsters staan bekend om hun veelzijdigheid en hebben meerdere acts in hun repertoire. Of je nu op zoek bent naar een andere sfeer of stijl voor je evenement, de Zingende Kapsters hebben voor elk wat wils. Van vintage tot Tiroler, ze weten hoe ze een feestje moeten bouwen en het publiek moeten vermaken. Vraag gerust naar hun andere acts om te zien welke het beste bij jouw evenement past.

Kortom, met 'De Zingende Kapsters aus Tirol' krijg je een show die alle zintuigen prikkelt en waarbij je kunt genieten van geweldige live muziek en unieke haarcreaties.

Boeken of een optie plaatsen voor De Zingende Kapsters - Aus Tirol?

Voor meer informatie over De Zingende Kapsters - Aus Tirol kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor De Zingende Kapsters - Aus Tirol

Wil je Bekende Nederlanders inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Oktoberfeest Artiesten om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 24222 mensen

Specificaties van De Zingende Kapsters - Aus Tirol

  • Tijdsduur: 4 x 45 min. binnen 4 uur
  • Leeftijd: Alle leeftijden
  • Begeleiding: 2 personen
  • Reiskosten: incl. 100 va. Nijmegen, daarna € 0,30 per km. (v.v.)
  • Gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.

Boeking of een optie plaatsen voor De Zingende Kapsters - Aus Tirol

Voor meer informatie en beschikbaarheid van De Zingende Kapsters - Aus Tirol kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.