Mick Harren in duet met Willy Alberti

15/04/2013

Mick Harren gaat een aantal nummers uitbrengen van Willy Alberti. De 45-jarige zanger heeft bekendgemaakt dat Tonny Alberti, de zoon van de in 1985 overleden Willy, Mick heeft gevraagd of hij nummers van en duetten met zijn vader wil opnemen. De cd komt uit in september.

Tonny is enthousiast over Harren, die meedoet aan SBS-talentenjacht Bloed, Zweet en Tranen. "Ik wil al een tijd een aantal zorgvuldig uitgekozen nummers van mijn vader laten zingen door iemand met dezelfde beleving als mijn vader", laat Tonny weten in een verklaring. "Maar veel artiesten proberen dan de stem van mijn vader te benaderen of na te doen, en dat is nu net wat ik niet zoek. Maar een stem die bij mijn vader past en dezelfde emotie overbrengt."
 
Harren neemt in totaal veertien liedjes op, waaronder een aantal duetten. "Zowel op geluid als op beeld, dus een videoclip met Willy Alberti en Mick Harren, terwijl ze elkaar toezingen", aldus Tonny.
 
Harren is dolblij met het project. "Uiteraard wil ik ook winnen met Bloed, Zweet en Tranen, maar dit is mijn grootste overwinning tot nu toe in mijn zangcarrière", vertelt Harren. "Dat ik nu veertien liedjes mag opnemen met een groot live orkest en zelfs duetten met Willy Alberti, had ik nooit durven dromen. Dit is wat elke Nederlandstalige artiest zou willen, met zo een grootheid samen zingen!"

Boeking of een optie plaatsen voor Mick Harren

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Mick Harren kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.