Harren neemt voor Hazes bedoelde kersthit alsnog op

07/12/2012

Mick Harren brengt de single Vrede met Kerst uit. De 45-jarige volkszanger schreef het nummer oorspronkelijk voor André Hazes. Volgens Harren kon de in 2004 overleden Hazes het nummer niet meer opnemen omdat zijn gehoor de laatste jaren te slecht was.

 "Met verhuizing van spullen kwam ik het kerstlied weer tegen en dacht, ach waarom ook niet", laat Harren weten. "De tekst is tijdloos en misschien nu nog wel meer van toepassing, dus waarom doe ik het zelf niet?"

Harren is niet uit op een hit en biedt het kerstnummer gratis aan. "Omdat ik juist de boodschap nog belangrijker vind dan ooit, met alle ellende ver weg, maar ook zo dicht bij huis", aldus de zanger, die refereert aan de grensrechter die afgelopen weekeinde is doodgeschopt. "Misschien dat iedereen die mijn kerst-cd gratis downloadt een donatie kan doen aan zinloos geweld."

Boeking of een optie plaatsen voor Mick Harren

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Mick Harren kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.