Mick Harren

Mick Harren boeken of inhuren? | JB Productions Foto’s by Gigi Fahidi

Mick Harren boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Mick Harren.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140
Mick Harren is terug! Iedereen kent Mick Harren van zijn grote hit “Sweet Caroline”, waarmee hij in 2007 wekenlang in de top 10 van de Hitlijsten stond.
 

In 2020 brengt heeft hij zijn nieuwst singel uitgebracht. De nieuwste single ‘Ik ga nu weg’ van Mick Harren is er eentje met een knipoog. “Het nummer gaat weliswaar over de liefde, maar kan net zo goed een anti-corona lied zijn”, zo legt de zanger uit. Daarom ziet hij ‘Ik ga nu weg’ als gimMICK, maar ook vanwege het woord: Mafkees.

De single ‘Ik ga nu weg’ is volgens zanger Mick Harren dubbelzinnig: “Het nummer gaat weliswaar over de liefde, maar kan net zo goed een anti-corona lied zijn.” Dit wordt versterkt door het woord ‘mafkees’, wat regelmatig terugkomt in het lied. “Dat is een woord wat heel veel gebruikt wordt in het dagelijks leven. Dat zeg je tegen je partner, een vriend(in) over iemand, maar corona maakt ook iedereen maf.”, verklaart Harren. ‘Mafkees, ik wil jou nu echt vergeten’ wordt ook bezongen en de interpretatie is aan de luisteraar zelf.

De knipoog in het liedje richting de Corona komt niet uit de lucht vallen.

De entertainment-business is hard geraakt door Covid-19, maar Harren is niet bij de pakken neer gaan zitten. Hij heeft de afgelopen periode bij 60 verzorgingshuizen gezongen en was daarvoor onafscheidelijk met zijn geluidsman Jan van den Heuvel. Hij is dan ook degene die de tekst voor de nieuwe single ‘Ik ga nu weg’ heeft geschreven. Hij zag met eigen ogen hoe hard Mick voor anderen werkt en aan zijn eigen carrière werkt en wilde hem een handje helpen. “Ik gun die jongen zo graag een hit en een kans.”, aldus Mick zijn geluidsman.

De hits waar je Mick Harren o.a. van kent zijn:

  • Everlasting Flow 
  • Zo verliefd op jou
  • Sweet Caroline

Boeken of een optie plaatsen voor Mick Harren?

Voor meer informatie over Mick Harren kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Mick Harren

Deze act is bekeken door 54436 mensen

Specificaties van Mick Harren

  • Tijdsduur: 1 x 30 minuten
  • Geluid: Inclusief A-set / M-set
  • Begeleiding: 1 persoon
  • Reiskosten: inclusief door Nederland