Mick Harren

Mick Harren boeken of inhuren? | JB Productions Foto’s by Gigi Fahidi

Mick Harren boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Mick Harren.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140
Mick Harren is terug! Iedereen kent Mick Harren van zijn grote hit “Sweet Caroline”, waarmee hij in 2007 wekenlang in de top 10 van de Hitlijsten stond.
 

In 2020 brengt heeft hij zijn nieuwst singel uitgebracht. De nieuwste single ‘Ik ga nu weg’ van Mick Harren is er eentje met een knipoog. “Het nummer gaat weliswaar over de liefde, maar kan net zo goed een anti-corona lied zijn”, zo legt de zanger uit. Daarom ziet hij ‘Ik ga nu weg’ als gimMICK, maar ook vanwege het woord: Mafkees.

De single ‘Ik ga nu weg’ is volgens zanger Mick Harren dubbelzinnig: “Het nummer gaat weliswaar over de liefde, maar kan net zo goed een anti-corona lied zijn.” Dit wordt versterkt door het woord ‘mafkees’, wat regelmatig terugkomt in het lied. “Dat is een woord wat heel veel gebruikt wordt in het dagelijks leven. Dat zeg je tegen je partner, een vriend(in) over iemand, maar corona maakt ook iedereen maf.”, verklaart Harren. ‘Mafkees, ik wil jou nu echt vergeten’ wordt ook bezongen en de interpretatie is aan de luisteraar zelf.

De knipoog in het liedje richting de Corona komt niet uit de lucht vallen.

De entertainment-business is hard geraakt door Covid-19, maar Harren is niet bij de pakken neer gaan zitten. Hij heeft de afgelopen periode bij 60 verzorgingshuizen gezongen en was daarvoor onafscheidelijk met zijn geluidsman Jan van den Heuvel. Hij is dan ook degene die de tekst voor de nieuwe single ‘Ik ga nu weg’ heeft geschreven. Hij zag met eigen ogen hoe hard Mick voor anderen werkt en aan zijn eigen carrière werkt en wilde hem een handje helpen. “Ik gun die jongen zo graag een hit en een kans.”, aldus Mick zijn geluidsman.

De hits waar je Mick Harren o.a. van kent zijn:

  • Everlasting Flow 
  • Zo verliefd op jou
  • Sweet Caroline

Boeken of een optie plaatsen voor Mick Harren?

Voor meer informatie over Mick Harren kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Mick Harren

Wil je Bekende Nederlanders inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Bekende Zangers om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 82784 mensen

Specificaties van Mick Harren

  • Tijdsduur: 1 x 30 minuten
  • Geluid: Inclusief A-set / M-set
  • Begeleiding: 1 persoon
  • Reiskosten: inclusief door Nederland
  • Gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.

Biografie van Mick Harren

Uiteraard is Mick niet alleen bekend om zijn party repertoire, maar ook om zijn ballade’s. De afgelopen maanden hebben Mick en zijn productie team hard gewerkt aan zijn 1e album, “Good Things”, dat begin januari 2004 uit zal komen. Het album werd geproduceerd door Haro Slok (Volumia/Kane/Laura Fygi/Bad Candy etc), die tevens de meeste nummers heeft geschreven.

Dagelijks waren zij dan ook te vinden in de welbekende Wisseloord Studio’s in Hilversum.

Mick :”Eigenaardig hè eigenlijk, dat ik nu pas, na al die jaren dat ik professioneel bezig ben een album heb opgenomen. Ik had al eerder aanbiedingen gehad om een album op te nemen, maar ik had ‘t elke keer weer afgewezen, omdat er volgens mij, bij de aangeboden nummers niet het repertoire zat waar ik naar op zoek was. En meestal was het ook Nederlandstalig, niet dat ik afwijzend tegenover dit repertoire sta, maar wij (incl. prod. team) hebben toch besloten om een mooi,lekker in het gehoor liggend Engelstalig album op te nemen.

In de jaren die ik professioneel bezig ben, heb ik uiteraard wel singles uitgebracht. In 2002 had ik een bescheiden hit met een latin-achtig nummer, getiteld “Un Dos Tres“. Maar dan nu een echt volwassen album. Ik kan je wel zeggen dat ik daar supertrots op ben. Met het productieteam en de superprofessionele muzikanten hebben we denk ik een topproduct afgeleverd. Eind april wordt als voorloper op het album “Good Things“ eerst de single “Everlasting Flow” gereleased. Deze single heeft de 33ste plaatst behaald in de Mega Top 50. Als opvolger van de single hebben we "Don't let me be misunderstood". Ook dit nummer scoorde hoge ogen in de Mega Top 50 en maakte Mick bekender bij het grote publiek.

Leuk detail is dat het de grasmat van de “Amsterdam ArenA“ was, die Mick in contact bracht met het grote publiek. Tijdens de zomer van 1997 stond Mick tijdens de officiële opening van de ArenA temidden van alle grote namen uit muziekbusiness. Vervolgens heeft hij ook met de groten uit de showbizz in het Koninklijk Theater Carré opgetreden, dé Tempel is voor elk groot artiest. Maar ook Ahoy is geen onbekend terrein voor Mick, hij heeft daar al menig optreden verzorgd, o.a. met de nacht van oranje. “Voordat je op de bühne bent, draait je maag wel een paar seconden om, maar dat is wel een gezonde spanning.” aldus Mick.

Zijn optreden in het TV-programma “ Nog 40 uur ….”, vooruitlopend op het huwelijk van Kroonprins Willem Alexander en zijn Maxima was voor Mick de aanloop naar het hoogtepunt uit zijn carriére: Het optreden op 02-02-2002 tijdens het feestelijk programma in de ArenA het huwelijksfeest van het koninklijk paar!

Ook Mick heeft zijn “Idols”, o.a George Michaels en Robbie Williams, vanwege hun uitstraling en perfectionisme en uiteraard Tom Jones, de man die elke show weer opnieuw voor 100% waarmaakt.

Voor Mick geldt dan ook: “Een dag niet gezongen is een dag niet geleefd !!!“

Lees verder ▼

Boeking of een optie plaatsen voor Mick Harren

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Mick Harren kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.