De Zingende Kapsters - Swing The Mood

De Zingende Kapsters - Swing The Mood boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Entertainment. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van De Zingende Kapsters - Swing The Mood.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Na het suces van hun Rock 'n Roll act - Rock around the Comb, komen de Zingende Kapsters met een nieuwe muzikale variant ‘Swing the Mood’. Hetzelfde concept maar dan met het repertoire, decor, kleding en kapsels uit de jaren ’40.

De Zingende Kapsters is een ludieke 3-in-1 act

Het publiek wordt getrakteerd op livezang door twee vrolijke dames (1). Terwijl de dames (in close harmony) zingen kan men een hairdo-make-over krijgen (2). De combinatie van interactie en livezang, zorgt ervoor dat de entertainmentwaarde dermate hoog is, zodat alleen het ernaar kijken en luisteren al een genot is (3).

‘Swing the Mood’ is een feest

Het decor, kleding en de kapsels komen uit de jaren ’40, waardoor de herinnering aan de bevrijding weer helemaal tot leven komt.

Ken je de andere acts van de Zingende Kapsters al?

Boeken of een optie plaatsen voor De Zingende Kapsters - Swing The Mood?

Voor meer informatie over De Zingende Kapsters - Swing The Mood kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor De Zingende Kapsters - Swing The Mood

Wil je Entertainment inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Animatie Acts om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 21533 mensen

Specificaties van De Zingende Kapsters - Swing The Mood

  • Tijdsduur: 4 x 45 min. binnen 4 uur
  • Leeftijd: Alle leeftijden
  • Begeleiding: 2 personen
  • Reiskosten: incl. 100 va. Nijmegen, daarna € 0,30 per km. (v.v.)
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor De Zingende Kapsters - Swing The Mood

Voor meer informatie en beschikbaarheid van De Zingende Kapsters - Swing The Mood kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.