Nieuw te boeken bij JB Productions - De Zingende Kapsters

19/06/2018

De Zingende Kapsters. Een unieke 3 in 1 show. Terwijk twee dames heerlijke nummer live zingen, maken ze fraaie kapsels bij gasten jong of oud. Er zijn volop interactieve momenten met het publiek.

Je kunt de Zingende Kapsters boeken in veel verschillende thema's

Deze geweldig leuke act is te boeken in 4 verschillende thema's.

Rock Around The Comb (letterlijk vertaald - Rock rondom de kam) zorgen de Zingende Kapsters voor een unieke Rock 'n Roll beleving. Terwijl het publiek een hairdo make-over krijgt van deze spontane Rock 'n Roll meisjes, zingen ze heerlijke jaren '50 en '60 hits.

Country & Western - Bij deze Country & Western variant kun je verrassend entertainment verwachten. Uiteraard met prachtige live zang en haarfun maken de twee countrygirls er altijd iets gezelligs van. Er is veel interactie met het publiek en je zingt vast veel nummers gemakkelijk mee!

Aus Tirol - Een variant geheel gericht op Okotberfesten en alles wat te maken heeft met Après Ski, Duitsland en Oostenrijk. Kapsels maken plaats voor mooie vlechten met bloemetjes en vlinders en de mannen krijgen een mooie snor.

Swing The Mood - Deze variant is gericht op de jaren '40. Kapsels, en liedjes komen allemaal uit deze tijd. De herrinnering aan de bevrijding komt zo weer helemaal tot leven.

Bekijk hier alle thema's op onze website

Nieuwsgierig geworden naar deze acts? Informeer naar de mogelijkheden, de prijzen en de beschikbaaheid voor jouw evenement.

Boeking of een optie plaatsen voor De Zingende Kapsters - Rock Around The Comb

Voor meer informatie en beschikbaarheid van De Zingende Kapsters - Rock Around The Comb kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.