Helene Fischer Tribute

Helene Fischer Tribute boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Helene Fischer Tribute.

2 klanten waarderen deze act met:

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Op zoek naar een onvergetelijke energieke show vol bekende hits van Helene Fischer en andere grote Duitse Schlagers? Zoek niet verder! Natasja, benoemd tot de Beste Nederlandse Helene Fischer Tribute, is er trots op om jouw evenement te voorzien van een topshow die het publiek uit hun dak zal laten gaan.

Ervaar de Ongeëvenaarde Helene Fischer Tribute Show

Een 30 minuten durende sensationele performance waarin de allergrootste nummers van Helene Fischer worden gepresenteerd, samen met enkele andere geliefde Duitse Schlagers. Natasja brengt deze nummers vol passie en energie, en haar stem klinkt als een klok. Met haar verbluffende gelijkenis, identieke kostuums en 100% live zang, brengt ze een eerbetoon aan Helene Fischer zoals geen ander in Nederland dat kan.

De Perfecte Lookalike en Live Zangeres voor Jouw Helene Fischer Feest

Boek de Helene Fischer Tribute by Natasja en haal de lookalike van deze Duitse topartiest naar jouw feest. Dankzij JB Productions ben je verzekerd van een show die tot in de puntjes verzorgd is. Laat je publiek genieten van een avond vol Duitse Schlagermuziek, gebracht door de beste Helene Fischer Tribute van Nederland.

Wacht niet langer en zorg ervoor dat jouw evenement bovenaan de ranglijst van Google staat. Kies voor de Helene Fischer Tribute by Natasja en geef je gasten een ervaring om nooit te vergeten.

Boeken of een optie plaatsen voor Helene Fischer Tribute?

Voor meer informatie over Helene Fischer Tribute kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Helene Fischer Tribute

Wil je Bekende Nederlanders inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Look a Likes om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 36907 mensen

Specificaties van Helene Fischer Tribute

  • Tijdsduur: 1 x 30 minuten
  • Geluid: Inclusief een M-set
  • Begeleiding: 1 persoon
  • Gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.

Reviews voor Helene Fischer Tribute

Onze klanten waarderen deze act gemiddeld met een 8,5.

Andreae

  • Door: Dhr. Piet Andreae
  • Locatie: Zevenbergen
  • Datum:

Optreden was uitstekend en de artiest zag er keurig uit..

Waardering:

9,0

VINK, VORMGEVING IN KEUKENS

  • Door: Toine Vink
  • Locatie: Malden
  • Datum:

Zang was prima.

Waardering:

8,0

Boeking of een optie plaatsen voor Helene Fischer Tribute

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Helene Fischer Tribute kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.