Love Duo - Promotie Team

Love Duo - Promotie Team boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Winkelcentrum - Acties. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Love Duo - Promotie Team.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Alles staat in het teken van de liefde wanneer je ons Love Duo inzet op jouw evenement. Met hun vrolijke kleding zijn ze een opvallende verschijning, waardoor mensen direct zien dat zij iets speciaals betekenen op het evenement. Het promotie team is in te zetten voor de meest uiteenlopende evenementen, maar met name geschikt voor Valentijnsdag, Moederdag, Vaderdag en overige evenementen die met Liefde te maken hebben.

Een promotie team dat de harten van jouw publiek laat smelten

Je kunt ons Love Duo inzetten voor diverse promotionele activiteiten. Zo kunnen ze dingen uitdelen op een evenement, denkend aan een heerlijke traktatie of kortingsbonnen van winkeliers. Ook zijn ze in te zetten als hostessen waarbij ze gasten welkom kunnen heetten.

Huur het Love Duo inclusief het uidelen van heerlijke Zoenen

Standaard huur je alleen het Love Duo in, maar we hebben alvast één variant gemaakt. Dat betreft het Love Duo inclusief het uitdelen van 750 heerlijke chocolade Zoenen. Vanaf luxe zilversen schalen zullen de Zoenen uitgedeeld worden aan jouw gasten.

Liever een andere traktatie, informeer dan naar de mogelijkheden.

Boeken of een optie plaatsen voor Love Duo - Promotie Team?

Voor meer informatie over Love Duo - Promotie Team kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Love Duo - Promotie Team

Wil je Winkelcentrum - Acties inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Moederdag Entertainment om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 20100 mensen

Specificaties van Love Duo - Promotie Team

  • Tijdsduur: 4 x 45 min. binnen 4 uur, 4 x 45 min. binnen 4 uur
  • Leeftijd: Alle leeftijden
  • Begeleiding: 2 personen
  • Reiskosten: Incl. 50 km. vanaf Heinenoord, daarna € 0,50 per km (v.v.)
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Love Duo - Promotie Team

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Love Duo - Promotie Team kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.