Boogschieten

Boogschieten boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Attracties. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Boogschieten.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140
Qua Boogschieten hebben we verschillende opties. Je kunt kiezen voor de Bare Bow en de Kruisboog.
Het grote verschil tussen de twee bogen is de moeilijkheidsgraad. Kruisboogschieten is makkelijker, omdat je de pijl wegschiet d.m.v. een soort van geweer. Je hoeft hierbij alleen te richten. De kruisboog doet de rest.
Schieten met een Bare Bow is moeilijker, vergt kracht voor het spannen van de boog en je moet goed je hoofd erbij houden qua concentratie. Deze versie van boogschieten is uitdagender dan het kruisboogschieten.

Wat is kruisboogschieten?

Met een geweer kruisboog schiet je via de keep-korrel. Deze vind je ook op de luchtbuks of op een geweer. De geweer kruisboog wordt aangespannen door de voet in de beugel te plaatsen en vervolgens met gestrekte armen de pees in de noot te trekken. Wanneer de veiligheidspal ontgrendeld is kan er geschoten worden. Eerst gaan we oefenen en dan schieten voor individuele punten. Wie wordt de nieuwe Willem Tell? 

Wat is schieten met een Bare Bow?

Bij het schieten met de Bare Bow is het belangrijk om stevig te staan en goed over de pijl naar het doel te kijken. Je vormt met je lichaam een soort van t letter om de pijl zo recht en strak mogelijk naar het doel te schieten. Op de boog zitten geen vizier of andere hulpmiddelen zodat er op de meest natuurlijke manier geschoten wordt. Het mikken dient iets boven hetgeen je wilt raken te gebeuren. Deze vorm spreekt de meeste mensen aan omdat het helemaal op je eigen kunnen aankomt.

Het boogschieten en kruisboogschieten wordt geleverd inclusief

  • 4 Banen waar geschoten kan worden
  • 2 instructeurs
  • alle materialen

Boeken of een optie plaatsen voor Boogschieten?

Voor meer informatie over Boogschieten kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Boogschieten

Wil je Attracties inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Attracties Outdoor om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 22333 mensen

Specificaties van Boogschieten

  • Tijdsduur: 4 uur aaneengesloten
  • Leeftijd: Alle leeftijden
  • Begeleiding: 2 personen
  • Reiskosten: inclusief door Nederland
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Boogschieten

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Boogschieten kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.