Boek Rob Ronalds en ontvang gratis vijf dozen Flügel!

17/05/2013

Omdat Rob Ronalds inmiddels al 10 jaar het merk Flügel vertegenwoordigt heeft hij voor de horeca een geweldige deal afgesloten. Bij een boeking van Rob Ronalds (gage € 1.495,- ex btw en buma) ontvangt u gratis en voor niets maar liefst vijf dozen Flügel (200 flesjes). 

Als horeca-ondernemer hoeven wij u natuurlijk niet uit te leggen wat de de verkoopwaarde van dit geweldige product is. Deze actie loopt tot 31 december 2013 maar geldt ook voor optredens die nog dit jaar worden geboekt en plaatsvinden in 2014. 
 
U kent Rob Ronalds natuurlijk nog van het tv-programma AB NORMAAL en van grote hits als: "Kleine Blonde Mariandel", "Haar rooie lampie" en "Gloria". Zijn grote hit van dit jaar was: "Ons Frans is Vrijgezel. 
 
Sla twee vliegen (eenden) in één klap: een fantastisch optreden van een half uur van Rob Ronalds en vijf gratis dozen met het overheerlijke Flügel!! 
 

Boeking of een optie plaatsen voor Rob Ronalds

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Rob Ronalds kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.