Presentator Guus Bok

Presentator Guus Bok boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Entertainment. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Presentator Guus Bok.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Naast het optreden en componeren is Guus Bok ook actief als presentator, acteur en model. Guus is een allround performer en vindt het super om zich met de diverse kanten van het vak bezig te houden.

Met een flinke dosis humor, gevoel voor timing en natuurlijk charme presenteert Guus personeelsfeesten, talentenjachten en shows.

Zo presenteerde hij voor Codarts Rotterdam, Edes TOP en De Grote Ridderkerk Show. Ook presenteerde hij de Captain's Club op de SS Rotterdam. Guus streeft altijd naar het maken van een onvergetelijke avond. Door het vooraf voeren van diverse gesprekken, maakt hij een optreden zo persoonlijk mogelijk: het lijkt haast alsof Guus al jaren bij de organisatie over de vloer komt.
Ook zoekt Guus graag op diverse manieren de interactie op met het publiek. 

Informeer naar de mogelijkheden voor Guus om te presenteren op jouw evenement.

Boeken of een optie plaatsen voor Presentator Guus Bok?

Voor meer informatie over Presentator Guus Bok kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Presentator Guus Bok

Wil je Entertainment inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Presentatoren om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 17583 mensen

Specificaties van Presentator Guus Bok

  • Tijdsduur: 4 x 30 min. binnen 4 uur
  • Geluid: exclusief
  • Begeleiding: 1 persoon
  • Reiskosten: € 0,19 per km vanaf Rotterdam (v.v.)
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Presentator Guus Bok

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Presentator Guus Bok kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.