Handsome Poets

Handsome Poets boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Handsome Poets.

Prijs op aanvraag

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Degene die de Handsome Poets niet kennen hoeven alleen maar de eerste noten te horen en zullen het herkennen van de Radio, TV, en diverse Films met wel als hoogtepunt hun nummer ‘Sky on Fire’ die wereldwijd ging en zelf belanden in de Hollywood film Edge of 17 met Woody Harrelson & Hailee Steinfeld.

In een volgepropte prijzenkast staan o.a. platinum platen, fraai gedesignde prijzen

Voor o.a. Mega top50 award, meest gedraaide nummer op 3fm, best geklede band, en daarnaast vele nominaties.

Ook de optredens liegen er niet om: Pinkpop, Lowlands, Vrienden van Amstel, Concert at Sea, enz... Met inmiddels meer dan 500 optredens op de teller en met hun dansbare grooves, de frisse eighties sounds, de positieve vibes, zetten de Handsome Poets een energieke show neer.

Met o.a. hun hits ‘Dance, the war is over’ die Mega Hit werd op 3fm en ‘Sky on Fire’ die het Anthem werd van de Olympische Spelen gaan de Handsome Poets pas naar huis als ze de tent ondersteboven hebben gespeeld.

Handsome Poets line-up

Tim van Esch: zang Erik Bruil: gitaar Ricardo Szabo: bas Nils Davidse: Toetsen Daniel Smit: Drums

Boeken of een optie plaatsen voor Handsome Poets?

Voor meer informatie over Handsome Poets kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Handsome Poets

Wil je Bekende Nederlanders inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Bekende Zanggroepen / Bands om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 20988 mensen

Specificaties van Handsome Poets

  • Tijdsduur:
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Handsome Poets

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Handsome Poets kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.