Handsome Poets

Handsome Poets boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Handsome Poets.

Prijs op aanvraag

Optie of direct boeken Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Onlangs verscheen het tweede album ‘Sky On Fire’. De gelijknamige single ‘Sky On Fire’ werd gebruikt door de NOS als anthem voor de Olympisch Spelen en werd #1 hit in Nederland. Kort daarop volgt een uitverkochte clubtour en optredens op Eurosonic en Noorderslag. Handsome Poets spelen frisse prikkelende pop muziek, met een dance groove verpakt in een 80-ies geluid.

Laat je inpakken door de inventieve, indie doch uber catchy songs!

Van een handrem heeft Handsome Poets nooit gehoord. De band is altijd in beweging. Niet alleen vanwege de uiterst dansbare indiepop en de energieke live-shows maar ook omdat de groep sinds haar oprichting in 2008 geen seconde stil heeft gezeten. Hits als ‘Blinded’, ‘Dance (The War Is Over)’ en ‘Sky On Fire’ brachten de Handsome Poets naar de hoofdpodia van onder andere Pinkpop, Lowlands en Concert at SEA. Hun nieuwe single heet ‘Get Up (Can U Feel It)’.

Boeken of een optie plaatsen voor Handsome Poets?

Voor meer informatie over Handsome Poets kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Handsome Poets

Deze act is bekeken door 6714 mensen

Specificaties van Handsome Poets

  • Tijdsduur: