DJ Phalerieau & MC Alainde Lon

DJ Phalerieau & MC Alainde Lon boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van DJ Phalerieau & MC Alainde Lon.

Prijs op aanvraag

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Toen Valerio Zeno in 2007 de wereld van DJ instapte, besloot hij zichzelf neer te zetten als een trouwe eclectic DJ. Hij veranderde de eerste en laatste letter van zijn naam en zo ontstond Phalerieau! Phalerieau draait een gebalanceerde combinatie van HipHop, R&B, House en 80’s music.

In 2007 maakte Nederland voor het eerst kennis met Phalerieau.

De sets van de Bambino from Amsterdam vormen een eclectische mix van hiphop, r&b, 80’s en house. Samen met de energieke Rotterdamse mc Alainde Lon vormt hij het meest dynamische duo sinds Batman en Robin, maar dan zonder de maillots. Niet gek dus dat deze twee al op vele toonaangevende podia in Nederland hebben gestaan. Zo zijn ze graag geziene gasten in clubs en op festivals, waaronder Heartbreak (BAR), Vieze Poezendek (AIR), Please Don’t Tell (Jimmy Woo), Milkshake, Solar en Mysteryland.

De combinatie Phalerieau & Alainde Lon staat garant voor een sterk en gevarieerd muzikaal optreden.

gebracht met een onnavolgbaar gevoel voor humor, stijl & originaliteit. Deze kwaliteiten maken ze de onbetwiste podiumkillers. En de ideale schoonzonen, maar dat is weer een ander verhaal…

 

Boeken of een optie plaatsen voor DJ Phalerieau & MC Alainde Lon?

Voor meer informatie over DJ Phalerieau & MC Alainde Lon kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor DJ Phalerieau & MC Alainde Lon

Deze act is bekeken door 8695 mensen

Specificaties van DJ Phalerieau & MC Alainde Lon

  • Tijdsduur:

Boeking of een optie plaatsen voor DJ Phalerieau & MC Alainde Lon

Voor meer informatie en beschikbaarheid van DJ Phalerieau & MC Alainde Lon kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.