Jim van der Zee

Jim van der Zee boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Jim van der Zee.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Geïnspireerd door zijn vader en de muziek die thuis gedraaid werd, zorgde ervoor dat Jim al op jonge leeftijd begon met zingen en muziek spelen. Terug te horen in zijn eigen muziek zijn de invloeden van artiesten zoals Ray Charles, Bruce Springsteen, Leonard Cohen, Bob Dylan en Paul Simon.

Jim van der Zee - Winnaar The Voice of Holland 2018

Na het winnen van deze titel ging Jim direct aan de slag voor zijn eerste album. Binnen 5 weken na het winnen van zijn titel werd afgelopen week zijn album uitgebracht. Jim's debuutalbum heet - Where I Come From. Het betreft een album met 10 prachtige vertolkingen van zijn muzikale helden. Onder andere een ontroerende versie van de Cat Stevens hit - Father And Son - en het prachtige - Vincent - waarmee hij de harten van Nederland wist te veroveren tijdens The Voice Of Holland.

Mogelijkheden boeken Jim van der Zee

Je kunt Jim van der Zee boeken alsvolgt

  • Solo
  • Met combo
  • Als gastsolist
  • Live met band
  • In overleg ook mogelijk als muzikaal intermezzo tijdens bijvoorbeeld een (gala)diner, product-introductie of evenementen in theatersetting

Informeer naar de mogelijkheden.

Boeken of een optie plaatsen voor Jim van der Zee?

Voor meer informatie over Jim van der Zee kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Jim van der Zee

Wil je Bekende Nederlanders inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere The Voice Of Holland om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 21680 mensen

Specificaties van Jim van der Zee

  • Tijdsduur: 1 x 30 minuten
  • Begeleiding: 1 persoon
  • Reiskosten: inclusief door Nederland
  • Gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.

Boeking of een optie plaatsen voor Jim van der Zee

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Jim van der Zee kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.