Cascada

Cascada boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Cascada.

Prijs op aanvraag

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Tijdens de '00 was Cascada een ware hitmachine die de hele wereld veroverde met hits als - Everythime We Touch - Miracle en Evacuate The Dancefloor. Eurodance is sinds 2004 eigenlijk niet meer weg te denken uit de internationale hitlijsten.

Cascada verkocht ruim 30 miljoen albums en 15 miljoen downloads wereldwijd

Daarmee is Cascada een van Duitsland's grootste exportproducten.

Anno 2018, tourt Natalie Horler, zangeres van Cascada, met haar nostalgische shows vol hits nog steeds de wereld over. Naast eerder genoemde hits, komen ook floorfillers als - What Hurts The Most - Truly Madly Deeply - Because The Night en The Rhythm Of The Night - boorbij in een 30 minuten durende spetterende live act.

Hiermee is Cascada uitermate geschikt voor zeroes events die momenteel razend populair zijn.

Informeer naar de mogelijkheden.

 

Boeken of een optie plaatsen voor Cascada?

Voor meer informatie over Cascada kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Cascada

Wil je Bekende Nederlanders inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere 90's en 00's Artiesten om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 18735 mensen

Specificaties van Cascada

  • Tijdsduur: 1 x 30 minuten
  • Begeleiding: 1 persoon
  • Gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.

Boeking of een optie plaatsen voor Cascada

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Cascada kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.