Laura Vlasblom

Laura Vlasblom boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Laura Vlasblom.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140
Laura Vlasblom is zonder twijfel een van Neerlands meest veelzijdige pop-zangeressen. Door haar bijzondere stemkwaliteiten en uitstekende gevoel voor performing is ze als geen ander in staat om een zeer breed muzikaal genre met passie en overtuiging neer te zetten. Van rock tot ballad, solo of in een groep, als Laura zingt kan niemand om haar heen.
 
Nederland maakte voor het eerst kennis met Laura Vlasblom toen zij op haar 13e deelnam aan Kinderen voor Kinderen. Echt bekend werd zij als zangeres van de groep Frizzle Sizzle die Nederland vertegenwoordigde bij het Eurovisie Songfestival in 1986. Na een carrière in de muziek van meer dan 25 jaar is Laura nog steeds een zeer gewaardeerd en allround zangeres die op zo’n beetje alle podia van Nederland wel een keer heeft gestaan. Daarnaast is Laura een gevierd stemacteur die haar stem verleende aan diverse Disney figuren als Wendy (Peter Pan), Ariël (De Kleine Zeemeermin) en Gloria (Madagaskar).

Naast zingen vindt Laura het heel leuk om ook te presenteren c.q. te fungeren als gastvrouw van de avond. 

Dat deed zij inmiddels voor diverse bedrijfsevenementen in binnen en buitenland en voor speciale evenementen als “De dag van de Poëzie” en diverse modeshows.
 
Laura Vlasblom is een echte allrounder, zeer professioneel en multi inzetbaar, maar altijd met aandacht voor de mensen om haar heen.

Laura Vlasblom is te boeken met of als het volgende:

Back to Waterloo
Laura Vlasblom en Brigitte Nijman waren als jonge meisjes al enorme ABBA fans en zien ABBA als hun grote inspiratie bron. Samen vormden zij het duo ‘Back to Waterloo’ en brengen een ode aan de fantastische jaren ’70 en ’80 muziek van ABBA.
 
Laura solo
Laura beschikt over een breed repertoire met zowel uptempo songs als ballads. Laura verzorgt ook de muzikale omlijsting op huwelijks-en begrafenis ceremonies
 
Host/gastvrouw
Laura verzorgt de presentatie van uw event.Zij kan eventuele interviews en presentaties voorbereiden en daarnaast ook nog een stuk entertainment verzorgen
 
Workshopopleidster
Laura geeft workshops in stemacteren of het acteren met de stem in tekenfilms en zijn geeft workshops in hoe de stem zo goed mogelijk te gebruiken in uw aquisitie en sales.

Boeken of een optie plaatsen voor Laura Vlasblom?

Voor meer informatie over Laura Vlasblom kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Laura Vlasblom

Wil je Bekende Nederlanders inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Bekende Zangeressen om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 37468 mensen

Specificaties van Laura Vlasblom

  • Tijdsduur: 1 x 30 minuten
  • Begeleiding: 1 persoon
  • Reiskosten: inclusief door Nederland
  • Gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.

Biografie van Laura Vlasblom

Laura Vlasblom is zonder twijfel een van Neerlands meest veelzijdige pop-zangeressen. Door haar bijzondere stemkwaliteiten en uitstekende gevoel voor performing is ze als geen ander in staat om een zeer breed muzikaal genre met passie en overtuiging neer te zetten. Van rock tot ballad, solo of in een groep, als Laura zingt kan niemand om haar heen.

Eigen producties
De afgelopen jaren heeft Laura zich beziggehouden met zowel het regisseren als uitvoeren van verschillende theatershows en optredens. In het theaterseizoen van 2008 speelt Laura in een muzikale theaterproductie van haar eigen hand 'ROK'. De basis voor dit theaterprogramma ligt in Los Angeles, waar Laura eind jaren negentig met Rick Neigher een uniek repertoire componeerde. Samen met ’West Coast Baby' bracht zij deze stukken op diverse singles uit en deed zij vele live optredens bij o.a. 'Heere van Amstel' en Kink Fm.

Theater en show
Laura voelt zich als een vis in het water als het om theater en show gaat. Dit blijkt wel uit haar brede theaterervaring. Het begint met de theatergroep ‘Jeans’ (1991/1992). Twee jaar lang verzorgt ze vervolgens het zomertheaterprogramma van het attractiepark Duinrell met haar zang- en dansgroep ‘Laura & The Music Venture’. Naar aanleiding hiervan vraagt René Froger haar op te treden tijdens zijn tien Ahoy shows in 1994. In 1996 en 1997 verzorgt Laura het voorprogramma van René Froger. In het theaterseizoen 95/96 speelt ze ondertussen de rol van 'Rhetta' in de musical ‘Pumpboys and Dinettes’ met Danny de Munk. Daarna treedt Laura toe tot de theatergroep ‘The Dancing Queens’ ; een muziekshow over ABBA. In 2000 staat ze weer met Danny de Munk op het podium, samen brengen ze een aantal musicalduetten ten gehore in het Concertgebouw van Amsterdam. Eind 2000 werkt Laura samen met Bill van Dijk en Brigitte Nijman in het theaterprogramma ‘Musicals van de Eeuw’. Laura vertolkt in het afgelopen jaar de rol van mrs. Walker in de rockmusical ‘Tommy’, uitgevoerd door het Orkest van de Koninklijke Luchtmacht en ze schittert in de ‘Musicals in Ahoy’ van Joop van den Ende. Op dit moment doet ze zaal-en evenementen optredens met de groepen Back to Waterloo, Killer Queen, Musical Vibes en solo.
In het seizoen 2004/ 2005 werkt zij samen met o.a.Tony Neef en Johnny Logan in de theatertour '50 jaar Songfestival' onder begeleiding van het Orkest van de Koninklijke Luchtmacht. Ook maakt Laura deel uit van de gelegenheidsformatie 'Airforce', een band bestaande uit de cast van deze theatershow die meedoet aan het Nationale Songfestival in 2005. Ze worden tweede!
in het theaterseizoen (2005/2006) is Laura te zien in tal van schouwburgen in Nederland in de theaterproductie 'Queen in Concert', wederom met Het Orkest van de Koninklijke Luchtmacht. In de nazomer van 2006 laat Laura in het tv-programma van SBS 'Sterren Dansen op het IJS' zien dat de showbizz haar op het lijf geschreven is. In een paar weken schaatst ze met een minimale voorbereiding moeiteloos de ene kür na de andere. Door haar sterk ontwikkelde gevoel voor muzikaliteit en performing slaagt ze erin tot de 6e ronde mee te doen. In het najaar van 2006 speelt Laura tijdelijk in de Musical Operette 'La Vie Parisienne'.
Dat het theater blijft trekken blijkt uit het feit dat Laura in het theaterseizoen 07/08 in meerdere producties te zien is. In het najaar van 2007 speelt ze in de muzikale theatershow 'Blue Highway Show' en vanaf maart 2008 zien we haar in 'World Goes Round' , een verrassende theatershow met het beste van Broadway. Ook gaat dit jaar voor Laura een lang gekoesterde wens in vervulling gaan. In 2008 staat ze op de planken met haar eigen muziekprogramma ROK.

Meerstemming gekwalificeerd
Misschien kent u haar nog van de meidengroep Frizzle Sizzle of herkent u haar stem van één van de vele radiojingles (radio 538) die zij heeft ingezongen. Ook als backing vocal ( alle grote hits van René Froger) of in commercials, van bijvoorbeeld Barbie, hoort u haar veel. Niet alleen haar veelzijdige stem, ook haar feeling voor acteren heeft Laura al veel nasynchronisatierollen opgeleverd bij TV-series en tekenfilms zoals De bende van Vijf, de Kleine Zeemeermin (Ariël) en Madagascar 1 en 2 (Gloria) en vele Barbieflims.

Lees verder ▼

Boeking of een optie plaatsen voor Laura Vlasblom

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Laura Vlasblom kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.