Illusionist Alfredo Lorenzo

Illusionist Alfredo Lorenzo boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Kindershows. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Illusionist Alfredo Lorenzo.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Ondanks zijn jeugdige leeftijd presenteert Alfredo Lorenzo al met verve fantastische magic acts.

Al op zeer jonge leeftijd Nederlands Kampioen Toneelgoochelen

In 2015 mag Alfredo Lorenzo zich al officieel Nederlands Juniorenkampioen 2015 noemen in de categorie toneelgoochelen. Lorenzo goochelde dobbelstenen en andere voorwerpen schijnbaar moeiteloos uit de lucht. Op spectaculaire wijze toverde hij kaarten tevoorschijn en wist hij de toeschouwers van begin tot eind op professionele wijze te boeien. Jury: “Gewoon fantastisch, niets meer aan toe te voegen!” Als climax schoot Alfredo kaarten, die uit het niets kwamen, meters - zo niet tientallen meters - de lucht in. Een spectaculaire afsluiting van een magische topact.

Alfredo Lorenzo is geen onbekende in de Internationale Circus- en Artiestenwereld

Alfredo Lorenzo komt zowel van moeders kant Margo Ronell, als van vaders kant Patrick Beautour uit een bekende internationale artiestenfamilie. Van moeders kant de Ronell familie en vaders kant de Beautour familie uit Frankrijk, waarvan de artiestengeneraties terug gaat tot de tijd van Napoleon.

Alle ooms en tantes, opa's en oma's, neven en nichten werkte en werken wereldwijd met circus en variétéacts. Zijn opa was de beroemde roofdieren dompteur Alfredo Beautour die ook de standin was van Tarzan, als Tarzan met roofdieren in beeld moest komen. Afredo Beautour is onderscheiden op het Circusfestival van Monte Carlo.

Alfredo's droom is om op te treden in het bekende franse programma Cabaret du Monde, en net als zijn hele familie met zijn acts over heel de wereld op te treden.

Optredens Alfredo Lorenzo Maatwerk en op Aanvraag

Alfredo Lorenzo heeft verschillende Magic & Stage Acts. Van verschillende tijdsduren (6 tot 60 minuten) en met verschillende thema's. Geschikt voor kinderen, maar ook prima passend op feestavonden voor volwassenen. 

👉🏼 Informeer daarom naar de mogelijkheden en in overleg zullen we de juiste Magic & Stage act voor je samenstellen 👈🏼 

Enkele mogelijkheden Magic & Stageacts Alfredo Lorenzo

 • Verschillende tijdsduren 6-7 minuten / 25 minuten / 60 minuten
 • Met of zonder prachtige assistente
 • Geschikt voor zowel Volwassenen als Kinderen
 • Inclusief geluid of inprikken op aanwezige geluidinstallatie

Boeken of een optie plaatsen voor Illusionist Alfredo Lorenzo?

Voor meer informatie over Illusionist Alfredo Lorenzo kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Illusionist Alfredo Lorenzo

Wil je Kindershows inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Kindergoochelaar om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 29085 mensen

Specificaties van Illusionist Alfredo Lorenzo

 • Tijdsduur: 1 x 25 minuten
 • Decor: Inclusief
 • Geluid: Inclusief tot 150 personen
 • Leeftijd: Alle leeftijden
 • Begeleiding: 1 persoon
 • Reiskosten: inclusief 100 km vanaf Den Haag, hierna € 0,45 per km
 • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Illusionist Alfredo Lorenzo

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Illusionist Alfredo Lorenzo kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.