Ruud de Wild

Ruud de Wild boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Ruud de Wild.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Ruud de Wild is bekend als Radio-DJ, Kunstenaar en Presentator. Tot 30 april was hij dagelijks te horen in de middag met zijn programma ruudewild.nl op Radio 538, een zender waar hij jarenlang thuis was met korte uitstapjes naar Q-Music en 3FM.

Zijn passie voor muziek brengt Ruud de Wild al op jonge leeftijd bij de radio.

Assistent bij de AVRO is voor hem het opstapje naar een mooie carrière als Nederlands radio-dj. Een korte terugblik vertelt ons dat Ruud van assistent opklimt naar producer en al snel als dj aan de slag mag bij Hitradio, het huidige Radio 538.  Zijn eerste eigen programma’sWild in the Weekend en The Jungle worden vrijwel direct een succes.

Het blijft niet enkel bij radio en Ruud de Wild vindt ook zijn weg naar televisie.

Dat begint eveneens bij een muziekzender, TMF, en vanaf 1998 zien we hem als presentator voor BNN met programma’s als Top of the Pops. Een baan als 3FM radio-dj blijkt daar beter bij aan te sluiten en Ruud stapt over.

Na enkele jaren bij de publieke omroep keert hij terug naar Radio 538 en kort daarop presenteert hij samen met Bridget Maasland het populaire televisieprogramma Big Brother. Tussen 2007 en 2010 is hij samen met Jeroen Kijk in de Vegte te horen inRuud de Wild in de Morgen, de ochtendshow van Q-Music.

Naast zijn werkzaamheden voor radio en televisie is Ruud kunstenaar. Hij is vooral bekend van zijn schilderijen, waarin hij bekende songteksten verwerkt. In 2006 bracht hij een eigen kunstboek uit genaamd Every Poet is a Thief; zijn leven vertaald naar een boeiende serie schilderijen.

Boeken of een optie plaatsen voor Ruud de Wild?

Voor meer informatie over Ruud de Wild kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Ruud de Wild

Wil je Bekende Nederlanders inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Bekende DJ's en Drive in Shows om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 19084 mensen

Specificaties van Ruud de Wild

  • Tijdsduur: 1 x 90 minuten
  • Geluid: exclusief
  • Begeleiding: 1 persoon
  • Reiskosten: inclusief door Nederland
  • Gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.

Boeking of een optie plaatsen voor Ruud de Wild

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Ruud de Wild kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.