Hello August

Hello August boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Hello August.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Ze zijn begin twintig, maar weten precies wat ze willen. Hello August, een duo gevormd door stoere powervrouwen Laura en Rachel. Hun frisse, eigenzinnige persoonlijkheden reflecteren ze via hun social media waar followers een kijkje in het leven van dit muzikale duo krijgen.

Vanuit twee verschillende perspectieven bespreken ze onderwerpen zoals fashion, sex, vriendschap en vrouwelijkheid op hun sociale platformen en schrijven zij hierover in de muziek die ze maken.

Hello August is de afgelopen 1,5 jaar bezig geweest met onder andere producers in de UK

Om te werken aan hun eigen sound en hun eigenwijze kijk op het leven daarin te verwerken. Wrong Chick is het eerste wapenfeit van de twee. Zowel de tekst ‘you just f#cked with the wrong chick”, als de bijbehorende video die geschoten is in het Grand Armour hotel in Parijs van de eerste single laten zien dat met het tweetal niet te spotten valt.

Wrong Chick werd in de week voor release al dagelijks gedraaid op Q-Music, waar het glansrijk door ‘Repeat of niet’ kwam. Ook werd de single ‘gemaakt’ op Radio 538’s ‘Maak het of kraak het’, met maar liefst 75% van de stemmen van de luisteraars.

Hello August komt voor uit het creatieve brein van de Nederlandse Anika Bostelaar, die op haar 15e verhuisde naar London en werd ontdekt door het management van de Spice Girls en vervolgens een record deal tekende bij Simon Cowell. Anika boekte internationaal successen met de groep Girl Thing.

Internationale alure

Met hun debuutsingle trekken de dames veel aandacht uit internationale hoek. De wereldberoemde zangeres Sia is fan van de twee meiden. Zo deelde ze het nummer 'Wrong Chick' via haar persoonlijke Spotify lijst. Daarnaast is Hello August benaderd door meerdere grote labels uit UK, waaronder Virgin, Warner Bros, Sony en Columbia Records. Het duo brengt dit moment veel tijd door in de studio in Engeland om nieuwe muziek op te nemen. 

Boeken of een optie plaatsen voor Hello August?

Voor meer informatie over Hello August kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Hello August

Wil je Bekende Nederlanders inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Bekende Zanggroepen / Bands om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 23154 mensen

Specificaties van Hello August

  • Tijdsduur: 1 x 30 minuten
  • Geluid: Inclusief B-set / M-set
  • Begeleiding: 2 personen
  • Gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.

Boeking of een optie plaatsen voor Hello August

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Hello August kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.