Presentatrice - Joyce van Rijn

Presentatrice - Joyce van Rijn boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Entertainment. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Presentatrice - Joyce van Rijn.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Een sprankelende presentatrice die je niet snel zult vergeten. Met een goede voorbereiding, vleugje humor en groot improvisatievermogen praat Joyce elk evenement, gala of bedrijfsfeest voor jou professioneel aan elkaar.

Deze charmante presentatrice weet waar ze over praat.

Van oorsprong afgestudeerd als musicalperformer en zangeres, bekend als Flora van de Winx Club, presentatrice, kindertheatermaker en conceptbedenker voor evenementen en feesten. Een bak ervaring neemt ze met zich mee als ze presenteert.

Bij Talpa mocht ze voor de camera voor het eerst van het vak “presenteren” proeven en dit smaakte goed! Al snel presenteerde ze prachtige gala’s als KIKA, Orange Babies, Ronald Mc Donald, Kinderen van de Voedselbank, Ondernemend Alkmaar, Sportfonds en nog veel meer.

Joyce past zich volledig aan, aan de wensen voor jouw feest, gala of evenement.

Zodat jouw avond/middag op een professionele en soepele manier aan elkaar gepraat zal worden. Eventueel nog met een nootje zang tussendoor, want deze dame zingt ook nog eens. Er wordt dan ook regelmatig gebruikt gemaakt van dit tweede talent en de combinatie van beiden.

Joyce is voor alle doelgroepen een fijne presentatrice. Presenteren is een vak en dit beheerst zij tot in haar tenen. Op het podium is zij als een vis in het water en dit straalt ze dan ook uit.

Naast het presenteren van het evenement kan Joyce zingen, interviews doen, quizzen begeleiden, cheques uitreiken en typetjes bedenken.

Informeer naar de mogelijkheden omtrent deze creatieve duizendpoot.

Boeken of een optie plaatsen voor Presentatrice - Joyce van Rijn?

Voor meer informatie over Presentatrice - Joyce van Rijn kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Presentatrice - Joyce van Rijn

Wil je Entertainment inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Presentatoren om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 22967 mensen

Specificaties van Presentatrice - Joyce van Rijn

  • Tijdsduur: 4 x 30 minuten
  • Geluid: exclusief
  • Leeftijd: Alle leeftijden
  • Begeleiding: 1 persoon
  • Reiskosten: Incl. 100 km. va. H.I. Ambacht, daarna € 0,45 per km.
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Presentatrice - Joyce van Rijn

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Presentatrice - Joyce van Rijn kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.