Meet & Greet Sonic

Meet & Greet Sonic boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Kindershows. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Meet & Greet Sonic.

3 klanten waarderen deze act met:

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Ben jij klaar om de snelste egel ter wereld te ontmoeten? Maak je klaar voor een onvergetelijke ontmoeting met de enige echte Sonic the Hedgehog! Deze blauwe held staat bekend om zijn ongelofelijke snelheid, moed en avontuurlijke geest, en nu krijg jij de kans om hem in het echt te ontmoeten.

Sonic the hedgehog loopt rond bij jouw evenement of winkelcentrum

Of je nu een fan bent van de games, de films of gewoonweg dol bent op Sonic, deze meet & greet met Sonic is een ervaring die je niet wilt missen. Stel je voor dat je oog in oog staat met deze super stoere egel, klaar om met hem op de foto te gaan en herinneringen te maken die een leven lang meegaan.

Met het grote succes van de film 'Sonic the Hedgehog' uit 2020, waarin Sonic tot leven komt op het witte doek, kon een vervolg niet uitblijven. In het eerste kwartaal van 2022 werd 'Sonic the Hedgehog 2' gelanceerd in de bioscoop, waardoor de populariteit van Sonic alleen maar groter werd. Nu heb jij de kans om jouw favoriete superheld in het echt te ontmoeten, rechtstreeks uit de Sonic-films.

Sonic zal alle kinderen laten stralen als ze hem zien, ga op de foto met hem!

Of je nu een kind bent of een kind gebleven bent, de ontmoeting met Sonic is een unieke ervaring die je zeker niet wilt missen. Het is een geweldige kans om je held van dichtbij te zien, met hem te praten en zelfs samen met hem op de foto te gaan. Laat je betoveren door Sonic's energie, zijn iconische blauwe kleur en zijn onuitputtelijke positieve vibes.

Dus, grijp je kans en maak je klaar om Sonic the Hedgehog te ontmoeten. Of het nu op een evenement, een meet & greet of een speciale gelegenheid is, Sonic zal je zeker betoveren met zijn aanwezigheid. Boek nu jouw meet & greet met Sonic en maak je klaar voor een onvergetelijke ontmoeting met de snelste egel ter wereld!

Let op: Sonic staat altijd klaar voor nieuwe avonturen, dus zorg ervoor dat je jezelf voorbereidt op een geweldige tijd vol snelheid, plezier en herinneringen die je voor altijd zult koesteren.

Specificaties & Tijdsduur Meet & Greet Sonic

 • Meet & Greet 1 x 45 minuten
 • Meet & Greet 3 x 30 minuten binnen 2½ uur

Boeken of een optie plaatsen voor Meet & Greet Sonic?

Voor meer informatie over Meet & Greet Sonic kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Meet & Greet Sonic

Wil je Kindershows inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Looppoppen en Characters om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 26418 mensen

Specificaties van Meet & Greet Sonic

 • Tijdsduur: 1 x 45 minuten, 3 x 30 min. binnen 2½ uur
 • Begeleiding: 1 persoon
 • Reiskosten: inclusief door Nederland
 • Gages zijn excl. BTW.

Reviews voor Meet & Greet Sonic

Onze klanten waarderen deze act gemiddeld met een 8,7.

Princess Roseval

 • Door: Princess
 • Locatie: Hoek van Holland
 • Datum:

Sonic alsook begeleider waren fantastisch! De persoonlijkheid van Sonic sloeg perfect aan bij de jarige. Niets was te gek. Enorm genoten!

Waardering:

10

St. Ondernemersplatform WC Paddepoel

 • Door: Harold Lubberts
 • Locatie: Winkelcentrum Paddepoel
 • Datum:

Heel leuk karakter en erg goed ingevuld.

Waardering:

8,0

Day & Nite Creating Events

 • Door: Terry Bruyn
 • Locatie: Winkelcentrum City Plaza te Nieuwegein
 • Datum:

Prima verlopen

Waardering:

8,0

Boeking of een optie plaatsen voor Meet & Greet Sonic

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Meet & Greet Sonic kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.