Laura Lynn

Laura Lynn boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Laura Lynn.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140
Ze zorgde voor een terugkeer van de Vlaamse schlager in de hitparades van zowel Vlaanderen als in Nederland.

Een grote wens ging in vervulling toen ze met Frans Bauer een duet mocht opnemen.

De hits waar u Laura Lynn van kent zijn o.a.: " Kom dans met mij "(met Frans Bauer), " Las Vegas " en " In vuur en vlam ".

Boeken of een optie plaatsen voor Laura Lynn?

Voor meer informatie over Laura Lynn kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Laura Lynn

Wil je Bekende Nederlanders inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Bekende Zangeressen om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 42968 mensen

Specificaties van Laura Lynn

  • Tijdsduur: 1 x 30 minuten
  • Geluid: Inclusief A-set / M-set
  • Begeleiding: 1 persoon
  • Reiskosten: inclusief door Nederland
  • Gages zijn excl. BTW.

Biografie van Laura Lynn

Nieuw op Belgische bodem, bloedmooi, een prachtige stem. Laura Lynn staat garant voor het Nederlandstalige lied. Met de eerste, ijzersterke single "Je hebt me 1000 maal belogen", release maart 2005, zal Laura Lynn alvast menige harten bekoren. De West Vlaamse zangeres Laura Lynn (18/06/1976) is een nieuwe naam in de muziekwereld. De 'muziek' kreeg ze vanaf jonge leeftijd al ingelepeld via haar ouders en grootouders. Beiden hebben jarenlang op de planken gestaan en sinds haar 7de vergezelt Laura Lynn haar ouders en grootouders dan ook naar optredens.

De sympathieke Laura Lynn genoot een opleiding aan de befaamde Showbizzschool in Oostende. Net als Christoff, Gunther Levi, Filip D’Haeze & Davy Gilles heeft ook zij deze na drie jaar opleiding succesvol beëindigd. Net voor ze naar de Showbizzschool in Oostende ging had Laura Lynn al een diploma van 'schoonheidsverzorging' behaald.

Qua karakter kan je Laura Lynn omschrijven als een energieke, enthousiaste en super gemotiveerde dame die haar weg wil maken in de muziekwereld. Al deze eigenschappen zijn misschien typisch voor « tweelingen », haar sterrenbeeld. Laura Lynn woont in Ardooie.

Haar muzikale voorkeur betreft gaat uit naar de muziek van o.a. Wim Soutaer, Natalia, Celine Dion en uiteraard Frans Bauer, Dana Winner en Will Tura. Opvallend is haar sympathie voor Nederlandstalige muziek, daarom zingt Laura Lynn dan ook vlotte Nederlandstalige meezingers. Op haar repertoire staat o.a. "Dit is de allereerste keer" (Rita Deneve). – Ik krijg een heel apart gevoel (Corry Konings)

Laura Lynn: « Ik zing bijzonder graag Nederlandstalige muziek. Ik vind het soms jammer dat liedjes in onze eigen taal zo weinig aan bod komen op de radio. Ik merk tijdens mijn optredens dat mensen bijzonder goed reageren wanneer je in je eigen moedertaal zingt. In Nederland bijvoorbeeld zie je dat onder andere Frans Bauer en Gordon zonder moeite mensen eindeloos kunnen entertainen en amuseren tijdens hun optredens. Schitterend gewoon! Mijn droom bestaat erin om ooit samen eens een duet te mogen zingen met iemand als Frans Bauer » aldus de zangeres.

Mode, kledij, decoreren, etaleren en design behoren tot Laura Lynn haar grote passies en interesses.
Laura Lynn is ontdekt op de batjes te Roeselare in juni 2003 door Patrick Vandewattijne die sindsdien haar manager is en waakt over haar carrière.

Na heel wat voorbereidend werk stelt manager Patrick Vandewattijne haar eerste demo van "1000 x belogen" voor in november 2004 aan platenfirma Ars en ze zijn meteen verkocht waaruit volgt dat Laura Lynn in december 2004 een platencontract tekent bij Ars.

Laura Lynn is in januari 2005 aan het grote publiek voorgesteld op het Nieuwjaarsconcert van Swoop in zaal Infini te Lokeren en deed dat meer dan behoorlijk.

Sinds 8 februari 05 is ze meter van de grootste Belgische wielerploeg "Davitamon-Lotto Pro Team" Die avond kon ze dan ook haar talent laten zien voor de meer dan duizend aanwezigen in het casino Kursaal te Oostende.

Maart 2005
Dinsdag 22 maart stelde Laura Lynn haar eerste cd-single "Je hebt me 1000 maal belogen" officieel voor aan pers en publiek in rusthuis "Maria Ter Ruste" in Zwevezele. Ze werd daar al uitgeroepen tot "de ontdekking van de laatste 10 jaar" en terecht! Voor de 28-jarige zangeres uit Ardooie kwam hiermee een droom werkelijkheid want ze timmert al enkele jaren aan een muzikale weg.

April 2005
Amper vier weken heeft Laura Lynn nodig gehad om de gouden medaille te winnen, en dat met haar "Je hebt me duizend maal belogen". Laura Lynn heeft het dus allemaal voor elkaar gekregen, "Je hebt me duizend maal belogen" is de nieuwe nummer 1!

Mei 2005
Als we de hitlijsten er even bijnemen, merken we op dat "Je hebt me duizend maal belogen" van zangeres Laura Lynn, er telkens weer in staat. Zo staat ze in de Vlaamse top-10 al voor de tweede week op rij bovenaan de lijst. Haar eerste album, dat 'Dromen' zal heten, wordt momenteel opgenomen.

Juni 2005
Ze had het in het begin bijzonder moeilijk om het allemaal te kunnen plaatsen en beseffen maar ondertussen is de nieuwe "Vlaamse Schlagerkoningin" Laura Lynn klaar om het vervolg van haar debuutsingle "Je hebt me 1000 maal belogen" op te starten. Die eerste single van de West-Vlaamse zangeres staat voor de 9de week in de Ultratop 50, deze week op nr 5. In de Vlaamse Top 10 blijft Laura Lynn het bijzonder goed doen want ondertussen staat ze al voor de 7de week op rij op nr 1 met haar single en het ziet er naar uit dat het zo nog wel even gaat duren.

Juli 2005
Laura Lynn is meteen te gast in de eerste aflevering van "10 om te zien" en er zullen er nog heel veel volgen.
Op 11 juli is het niet alleen de Feestdag van de Vlaamse gemeenschap, de West-Vlaamse zangeres Laura Lynn stelde dan haar langverwachte debuutalbum "Dromen" voor. . Heel wat nummers gaan over dromen en verlangens, met veel gevoel. "Ik ben alleen" is in tegenstelling tot de andere nummers van het album een liedje waarbij je de eenzaamheid voelt en waarin de prachtige saxofoon tot zijn recht komt. Ook "Stille dromen" en "Ik hou nog steeds van jou" zijn een puur en eerlijk liefdesliedje. Ook componeerde Pierre Kartner, speciaal voor Laura een onvervalste ambiancepolonaise "Casanova".
De nieuwe single is ook goed voor goud want er zijn in minder dan 10 dagen meer dan 15000 stuks verkocht.
Deze week stijgt ze in de Ultratop Albumchart van 46 naar 3.

Augustus 2005
Haar debuut album "Dromen" is eveneens een schot in de roos meer dan 30.000 verkochte exemplaren, en dus goed voor een platina cd, die Laura mocht ontvangen tijdens de laatste opname van tien om te zien

September 2005
Het gaat onvoorstelbaar goed met Laura Lynn." Laura Lynn heeft van haar album "Dromen" ondertussen meer dan 40.000 stuks verkocht. Een absolute topprestatie als je weet dat zij sinds de lancering op 11 juli 2005 al meer dan 6 weken op nummer 1 staan in de charts.
Op woensdag 21 september maakt Laura Lynn haar tv-debuut in Nederland bij de TROS voor het grote "Muziekfeest op het plein".

Oktober 2005
Laura Lynn is volop bezig met het opnemen van haar eerste muziekspecial, de opnames gebeuren in Ardooie, Kortrijk , Luik en er worden zelfs enkele dagen in het Spaanse Benidorm gefilmd.

November 2005
Uit haar debuut cd "Dromen" verschijnt haar 3de single "Stille dromen " een nummer geschreven door manager Patrick Vandewattijne. Het nummer wordt hermixt en samen met het kinderkoor "De Wielewaaltjes" ingezongen.

December 2005
Laura Lynn kreeg een dubbel platina award voor de verkoop van meer dan 60 000 exemplaren van haar album "Dromen".
Op donderdag 1 december 2005 stelt Laura Lynn haar cd/dvd 'Dromen Limited' graag voor aan de pers en het publiek. In de Antwerpse bioscoop 'Metropolis' verwelkomt Laura Lynn meer dan 400 genodigden. Als eerste mag de zangeres de vernieuwde bioscoopzaal 'officieel' openen. Vervolgens ontvangt ze een echte 'Ster' die op de beroemde 'Walk of Fame' komt te liggen. Laura Lynn krijgt deze ster voor haar bijzondere verdienste aan de muziekindustrie het voorbije jaar. In première kan het publiek dan genieten van 'Dromen Limited".

Januari 2006
Laura Lynn wordt deze maand verkozen tot West-Vlaming van het jaar ze haalde het o.a. van Wouter Deprez, Francky Dury (trainer Zulte-Waregem),… Deze verkiezing is de zoveelste beloning voor Laura Lynn in haar prille carrière.

Februari 2006
In de studio zingt Laura Lynn enkele nrs in het Zuid-Afrikaans & Engels in zodat haar eerste cd "Dromen" kan uitgebracht worden in Zuid-Afrika. Vanaf heden is er nu ook een taart genaamd naar Laura Lynn.

Maart 2006
Haar vierde single was nog maar net op de markt "Arrivederci Hans" en het werd meteen duidelijk dat deze meezinger een succes zou worden voor de populaire West-Vlaamse. Ondertussen maken onze noorderburen kennis met "Casanova" een vrolijk up-tempo meezinger geschreven door Pierre Kartner.

April 2006
Laura Lynn gaat mee op de VTM Cruise samen met een cameraploeg zodat deze mooie beelden zouden kunnen maken voor de nieuwe Muziekspecial en DVD Op 27 april stelt Laura Lynn haar "Voor jou" zomertour voor in een overvolle "Infini" te Lokeren, meer dan 500 mensen zijn getuige van deze mooie show voorzien van een mooie lichtshow en danseressen.
Laura Lynn zal met deze show de hele zomer touren

Mei 2006
Op 4 mei is er de voorstelling van haar nieuwe cd "Voor jou" deze voorstelling gebeurd in het prachtige domein te Bokrijk.
Schlagerkoningin Laura Lynn is er deze week in geslaagd om de Red Hot Chili Peppers, Tool en Frans Bauer te kloppen in de hitlijsten. Twee weken na de release van haar 2de album "Voor jou" staat Laura Lynn op nr 1 in de Ultra Album top 50.Ook met haar single "Arrivederci Hans" gaat het meer dan uitstekend, hiermee staat ze al 8 weken lang op de nr 1 in de Vlaamse top 10.
Met moederdag wordt het Laura Lynn boeket voorgesteld. Dit boeket is verkrijgbaar via www.fleurop.be

Juni 2006
Op 18 juni mag de Schlagerkoningin Laura Lynn 30 kaarsjes uitblazen.
Het gaat erg goed met Laura Lynn. Tot nu toe, werd elke single en album een succes. Naast zingen is Laura ook in de pen gekropen om een autobiografisch boek te schrijven.

Juli 2006
Eindelijk was het feest bij Tien om te zien, Laura kreeg een derde platina award voor de verkoop van 90 000 exemplaren van haar debuut-cd "Dromen" en dat was natuurlijk een reden om te feesten.
Ondertussen is de 5 single "Jij bent de mooiste" opnieuw midden in de roos en staat op de nr 1

Augustus 2006
Tussen de drukke optredens in maakte Laura Lynn ook tijd voor Tien om Te zien waar ze de lieveling van het publiek was. Dit werd duidelijk gemaakt door voor een groot deel op nr. 1 in de Totz top 20 te staan. Dat was niet alles ze mocht natuurlijke de niet onbelangrijke Totz –Trofee in ontvangst nemen.
Laura Lynn staat op het podium van Rimpelrock te Hasselt met een onuitgegeven band. De meer dan 50000 aanwezigen gaan helemaal uit de bol tijdens haar optreden.

September 2006
Ze werd bekroond tot ereburger van de gemeente Ardooie, en volgens de Ardooienaren is Laura Lynn het beste exportproduct wat de Ardooienaren de laatste jaren hebben voorgebracht. Ze stelde ook haar boek voor "Mijn Droom". Met hulp van enkele vrienden en mensen die dagelijks schrijven heeft Laura Lynn een prachtige biografie geschreven waarin ze verteld over het gewone kleine meisje die op een dag wereldberoemde zangeres werd in Vlaanderen.

Oktober 2006
Laura Lynn neemt deel aan het 0110 concert en staat samen met de top van België op het podium. Het wordt een grandioos succs Laura Lynn zingt samen met het grote Stratovani orkest.
Ondertussen is ze volop bezig met de opnames van haar 2de dvd.

November 2006
Laura Lynn mag voor één dag een prinses in Disneyland Parijs zijn. Hiermee kwam haar droom in vervulling en mocht ze als een echte prinses naast de Kerstman zitten in de kerstparade. Tijdens haar 3daagse verblijf worden er enkele clipjes opgenomen.
Haar 6de single komt op de markt en is een verrassend duet met Marva "Rode rozen in de sneeuw" Op 28 november stelt ze haar "Voor jou" Limited voor aan de pers in de ……..te Mechelen

December 2006
Ondertussen mag Laura Lynn genieten van haar drukke periode en het harde werken. Het duet met zangeres Marva 'Rode rozen in de sneeuw' doet het bijzonder goed in de Ultratop 50.
Laura Lynn krijgt een 'gouden award' voor de uitzonderlijke verkoop van meer dan 15.000 exemplaren van haar nieuwste cd/dvd 'Voor Jou Limited'. Het album ligt vanaf vrijdag 1 december 2006 in de winkels maar vooraf is het al goed voor platina. De eerste versie van Laura Lynn's tweede album 'Voor Jou' is ondertussen al 'platina' en verkocht al meer dan 45.000 exemplaren.
Al van bij de start van de Belgische wielerformatie Davitamon – Lotto was schlagerkoningin Laura Lynn de meter van de ploeg. Als toenmalige onbekende zangeres werd ze gevraagd om zich te ontfermen over de renners. Ondertussen is zowel de carrière van Laura Lynn als de successen van Davitamon – Lotto een feit. Gisteren mocht Laura Lynn als trotse meter en in wereldpremière de nieuwe wielertruien van ‘Predictor – Lotto’ voorstellen.

Januari 2007
Voor schlagerkoningin Laura Lynn zit de kerstperiode erop. Gedaan met uitrusten, tijd om er opnieuw in te vliegen. Net zoals de voorbije jaren belooft 2007 opnieuw een druk jaar te worden voor de West-Vlaamse zangeres.
Ondertussen is ze volop aan het repeteren voor haar eerste live tour die in première zal gaan op 23 februari.

Februari 2007
Op 23 februari gaf schlagerkoningin Laura Lynn in de Zuiderkroon in Antwerpen de aftrap van haar "Betoverd" concerttour. Met een prachtige lichtshow en Hollywood decor aangevuld met dansers en danseressen. Als een echte showgirl met veel power, overgave en overtuiging zong Laura Lynn de pannen van het dak. Ze bewees zonder enige twijfel dat ze klaar is voor een nieuw hoofdstuk in haar carrière dat ze haar status als één van de populairste Vlaamse artiesten nog meer zal bevestigen in de toekomst.
Sinds vrijdag 23 februari 2007 ligt de nieuwe single van Laura Lynn in de winkels. Uit het succesvolle en bijna platina-album ‘Voor Jou Limited’ werd er een nieuwe single gekozen: ‘Vlinders in je buik’. Het nummer werd geschreven door het populaire duo Phil Sterman & Love Cook die eerder al de hitsingle ‘Jij doet de wolken verdwijnen’ schreven. Speciaal voor de cd-single van ‘Vlinders in je buik’ werd het nummer in een nieuw jasje gestoken. Op deze single staat als bonus track het duet met Laura´s moeder. Deze week komt Laura nieuw binnen in de Vlaamse top 10 op nummer 2.

Maart 2007
Vanaf deze week kan je op www.lauralynn.be ook de fanshop van de zangeres ontdekken. Wie opzoek is naar leuke en originele goodies van Laura Lynn moet maar eens surfen naar de webstek van de schlagerkoningin.

April 2007
Het gaat fantastisch met schlagerkoningin Laura Lynn. Na de positieve reacties over haar ‘Betoverd tour’ komt Vlaanderen in grote getallen kijken naar de show. Vorige week was de show in het Casino van Oostende uitverkocht, ook dit weekend zat de Hasseltse Ethias Arena vol voor de show van Laura. Ondertussen zit Laura Lynn muzikaal niet stil. Na haar succesvolle albums ‘’ is het straks de hoogste tijd om met nieuw muzikaal materiaal uit te pakken. Ze is volop bezig in de studio met de opnames voor haar nieuwe cd.

Mei 2007
De nieuwe single "Dans je de hele nacht met mij" van Laura Lynn ligt vanaf nu in de winkel. Het nummer is meteen de voorbode van Laura Lynn’s gloednieuwe album ‘Goud Van Hier’ die op dinsdag 12 juni wordt voorgesteld in de prachtige locatie van 'Auberge de Pêcheur' in St.Martens Latem.

Juni 2007
Op 12 Juni stelt Laura Lynn haar nieuwe cd "Goud van hier" in de mooie locatie Auberge de Pêcheur’ in St.Martens Latem. Laura Lynn komt al zingend aan met een prachtige jacht voor de massaal opgekomen pers. "Goud van hier is een album vol vergeten parels van bij ons. Laura Lynn haar nieuwe single is nog maar pas uit en hij komt de Ultratop 50 al meteen binnen gevlogen op plaats nr. 1. Dit is nogmaals een prachtig geschenk die Laura Lynn krijgt voor haar succesvolle carrière.

Juli 2007
De nieuwe cd"Goud Van Hier" staat op nr 1 in Album top 50 en verkoopt terug als zoete broodjes. Laura Lynn krijgt meteen Platina voor de verkoop van meer dan 35000 stuks. "Goud van hier" is het 3de album van Laura Lynn dat uitkomt en net zoals de 2 vorige meteen de hoogste positie inneemt in de hitparade.

Augustus 2007
Laura Lynn is ondertussen een vaste waarde geworden in "10 om te zien" en mag haar nieuwe single "Hasta La Vista Manana" voorstellen als Vlaamse supertip. Ze is ook te gast bij Marcel Van Tilt in "Zomer 2007" waar ze een akoestische versie brengt van "Helikopter US Navy 66" een track uit haar nieuw album.
Ondertussen tourt ze doorheen Vlaanderen met haar eigen live-band.

September 2007
Vlaanderen heeft één schlagerkoningin, Laura Lynn. De West-Vlaamse zangeres staat op nr. 6 in de Ultratop 50 met haar nieuwe single ‘Hasta la vista mañana’, opnieuw een muzikale topper van formaat. Er was nog meer groot succes. De derde muziekspecial ’Goud’ zorgde voor een gigantisch succes op Vtm. De muziekspecial had maar liefs 431.497 kijkcijfers…

Oktober 2007
Laura Lynn is in alle stilte de studio in gedoken. Ze wordt zelfs gespot met Frans Bauer. Zou dan eindelijk het lang verwachte duet eraan komen…

November 2007
Laura stunt wederom want ze is de 1ste Vlaamse zangeres die samen met Frans Bauer een duet op een single uitbrengt "Kom dans met mij", een echte meezinger. Op Allerzielen riep Laura Lynn alle pers bij elkaar om haar nieuwe singel "Kom Dans Met Mij" voor te stellen. Dat deze singel een duet met niemand minder dan Frans Bauer bleek te zijn, zorgde ervoor dat de aanwezige pers laaiend enthousiast was. Nu een aantal weken later, blijkt dat ook de fans blij zijn met deze fantastische samenwerking. Laura Lynn en Frans Bauer, staan prompt op 1 met hun eerste muzikale samenwerking. Dat Laura Lynn in de wolken is, is geen verrassing. Samenwerken met haar grote idool, was al een droom op zich die in vervulling ging. Samen met haar grote idool op nummer 1 belanden maakt de droom nog veel zoeter.

December 2007
Het is een jaarlijkse gewoonte en traditie dat Laura Lynn een limited edition van haar recente album uitbrengt. Er komt speciaal voor de fans en feestdagen een 'Goud Limited' editie aan. Dat is het succesvolle album 'Goud' opnieuw verpakt met de nieuwe single, nieuw materiaal en een dvd waarop de muziekspecial van Laura Lynn staat.

Januari 2008
Het jaar is zeer goed begonnen voor onze schlagerkoningin.
Na amper 2 maanden mag ze samen met Frans Bauer een gouden plaat in ontvangst nemen voor de uitzonderlijke verkoop van meer dan 10.000 singles van ‘Kom dans met mij’.Vanaf 25 januari staat Laura Lynn 3 avonden na elkaar in het Antwerpse Sportpaleis naast Frans Bauer. Spannende momenten voor onze diva.
Voor de fans van de schlagerkoningin is er nog meer goed nieuws want zo pas heeft de zangeres haar ambitieuze plannen bekend gemaakt voor 2009. "Volgend jaar, vrijdag 30 januari 2009 staat ze in de Antwerpse Lotto met haar show "Vegas". 'Vegas' wordt een indrukwekkende show die start waar de Betoverd Show is gestopt.

Februari 2008
Nog maar net bekomen van het grote succes in sportpaleis en al volop terug bezig.
Ondertussen is het meer dan duidelijk dat Laura Lynn met Frans Bauer nog een vervolg gaat maken op de nummer 1 hit ‘Kom dans met mij’. Ze zijn volop bezig met voorbereidingen voor de nieuwe single. Over een paar weken zou de opvolger in de winkels moeten liggen.

Maart 2008
Laura Lynn & Frans Bauer zijn opnieuw de studio in gedoken voor de opnames van hun nieuwe single. De opvolger van "Kom dans met mij" zal vanaf vrijdag 28 maart in de winkel te verkrijgen zijn
Lees verder ▼

Boeking of een optie plaatsen voor Laura Lynn

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Laura Lynn kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.