CHEF'SPECIAL

CHEF'SPECIAL boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van CHEF'SPECIAL.

Prijs op aanvraag

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140
Chef’Special is weer terug! De energieke live band die in Nederland inmiddels vele festivals plat speelde was in 2019 op tour door Europa met hun album 'Amgio'. In maart van 2020 staat de band in een alweer uitverkochte TivoliVredenburg, 013 en Oosterpoort en kunnen we ze spotten op een aantal festivals.
Op 3 januari 2020 bracht de band hun nieuwe single ‘Trouble’ uit, waarop het nieuwe album ‘Unfold’ op 6 maart zal volgen.

Chef'Special is een vijfkoppige formatie uit Haarlem

Opgericht in 2008, die een mix maakt van pop, reggae, rock en hiphop. In 2018 verscheen het inmiddels derde en met platinum bekroonde studio album ‘Amigo’ met daarop onder andere de hits als ‘Try Again’, ‘Nicotine’ en de titelsong ‘Amigo’. Na de zomer van 2016, waarin de band het voorprogramma van de Amerikaanse Arena tour van het duo Twenty One Pilots verzorgde, speelde de band op onder andere Pinkpop, Lowlands en verkochten ze de Ziggo Dome en tot tweemaal toe de AFAS Live uit.

Je kent Chef'Special onder andere van de Hits

  • Amigo
  • Try Again
  • In Your Arms

Boeken of een optie plaatsen voor CHEF'SPECIAL?

Voor meer informatie over CHEF'SPECIAL kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor CHEF'SPECIAL

Deze act is bekeken door 13817 mensen

Specificaties van CHEF'SPECIAL

  • Tijdsduur:
  • Geluid: exclusief
  • Begeleiding: 5 personen
  • Reiskosten: inclusief door Nederland