Tjindjara

Tjindjara boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Tjindjara.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Tijdens de eerste aflevering van het nieuwe seizoen van The voice of Holland maakte Tjindjara een verpletterende indruk op de jury én het publiek! Tjindjara zong het nummer ‘What About Us’ van P!nk en wist daarmee alle coaches te overtuigen. “Sensationeel gedaan”, aldus Sanne. Anouk deed daar nog een schepje bovenop met de uitspraak: “Ik kan me niet voorstellen dat jij niet in de finale terecht gaat komen.” Ze koos uiteindelijk voor Ali B.

Tjindjara is geen onbekende in het vak.

Na haar deelname aan het Junior Songfestival in 2005 maakte ze haar eerste stappen in de muziek- en theaterwereld. Ze speelde o.a. in musicals als Droomvlucht en Harem en schitterde in de theatervoorstelling Jeans. In 2013 overdonderde ze Ali B al met haar talent in het programma X-Factor en scoorde vervolgens mooie rollen in de musicals Dreamgirls én The Bodyguard. Maar de zangeres werkt ook aan haar eigen muziekcarrière! In 2015 verscheen de track ‘Bad Habit’ in samenwerking met Dirtcaps en begin dit jaar lanceerde zij haar eigen single ‘Angel On The Streets’ ft. F1rstman.

Tjindjara is klaar om Nederland te veroveren met haar uptempo dance show!

Samen met 2 dansers brengt ze een vette show met hits van o.a. Rihanna, Katy Perry en Whitney Houston, maar ook ‘What About Us’ van P!nk en ‘Rockabye’ en ‘Symphony’ van Clean Bandit. 

Boeken of een optie plaatsen voor Tjindjara?

Voor meer informatie over Tjindjara kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Tjindjara

Wil je Bekende Nederlanders inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Bekende Zangeressen om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 17758 mensen

Specificaties van Tjindjara

  • Tijdsduur: 1 x 30 minuten, 1 x 60 minuten
  • Geluid: Inclusief A-set / M-set
  • Begeleiding: 1 persoon
  • Reiskosten: inclusief door Nederland
  • Gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.

Boeking of een optie plaatsen voor Tjindjara

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Tjindjara kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.