DJ Paul Elstak

DJ Paul Elstak boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van DJ Paul Elstak.

Prijs op aanvraag

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Hardcore's Onbetwiste Grondlegger

Ontdek de invloed van DJ Paul Elstak, de onbetwiste pionier van hardcore muziek. Zijn visionaire bijdragen hebben hardcore op de wereldkaart gezet en vormen de kern van het genre zoals we dat vandaag de dag kennen.

Wereldwijde Erkenning en Ontelbare Hits

Met optredens die elk continent hebben bereikt en een uitgebreid repertoire aan hits, heeft DJ Paul Elstak de wereld van hardcore beïnvloed als geen ander. Samen met legendarische DJ's zoals Panic, Lars, Scottie Brown, Neophyte en DJ Rob, heeft hij zijn unieke, harde stijl behouden. Elk optreden getuigt van zijn ongeëvenaarde vakmanschap en belichaamt de essentie van hardcore muziek.

Iconische '90s Tracks

Stap terug in de tijd met DJ Paul Elstak en herbeleef de hoogtijdagen van hardcore met iconische '90s tracks zoals "Rainbow In The Sky," "Don't Leave Me Alone," "Luv U More," en "Life Is Like A Dance." Deze tijdloze nummers blijven het publiek betoveren en zijn een onschatbaar onderdeel van zijn indrukwekkende carrière.

Boek DJ Paul Elstak voor een goed stamp feestje

Breng uw evenement tot leven met de onmiskenbare hardcore sound van DJ Paul Elstak. Zijn exclusieve optredens vereisen minimale technische vereisten, waaronder 2 x CDJ2000, DJM800/900 mixer, monitoren en een microfoon. Maak uw evenement onvergetelijk en boek nu voor een ervaring die uw publiek niet snel zal vergeten! Ontdek de magie van hardcore met de legendarische DJ Paul Elstak.

Boeken of een optie plaatsen voor DJ Paul Elstak?

Voor meer informatie over DJ Paul Elstak kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor DJ Paul Elstak

Wil je Bekende Nederlanders inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere 90's en 00's Artiesten om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 43463 mensen

Specificaties van DJ Paul Elstak

  • Tijdsduur: 1 x 60 minuten
  • Geluid: exclusief, dient u zelf te verzorgen
  • Begeleiding: 1 persoon
  • Reiskosten: inclusief door Nederland
  • Gages zijn excl. BTW.

Biografie van DJ Paul Elstak

Paul Elstak, geboren in Den Haag op 14 Januari 1966, is een bekende Nederlandse (Happy) Hardcore én Freestyle DJ/producer. 
 
Geschiedenis: In 1987 begon zijn carriëre als Hiphop DJ toen hij werd aangenomen als resident DJ in discotheek Bluetiek-Inn in Rotterdam. Hier draaide hij samen met de Nederlandse House pionier Peter Slaghuis. In deze tijd ontmoette hij ook Rob Fabrie en Richard van Naamen met wie hij de groep Holy Noise begon. Met Holy Noise had hij een reeks releases op het Hithouse platenlabel (het label van Peter Slaghuis). In 1991 had Holy Noise hun grootste succes met het nummer 'James Brown Is Still Alive'. Deze plaat stond op nummer 8 in de Top 40 en was een antwoord op de toenmalige populaire plaat 'James Brown Is Dead' van L.A. Style. Na Holy Noise heeft Paul het Forze DJ Team opgericht, waarmee hij samen met DJ Panic en DJ Lars een trio vormde. Paul zijn kledinglijn 'Forze', met de bekende 'Wanna Play' beer was in deze tijd erg populair onder de gabbers. 
 
In 1992 richtte Paul Elstak zijn eigen label Rotterdam Records op, (onder MidTown records). In 1995 bracht hij hier zijn eerste Paul Elstak single uit met de titel 'Life Is Like A Dance'. Na deze plaat volgden er nog een aantal commerciële nummers, 'Luv U More', 'Don't Leave Me Alone', 'The Promised Land', ‘Rave On’ en natuurlijk 'Rainbow In The Sky', welke het meest succesvolle was. Al deze singles bereikten de Nederlandse Top 40 in de jaren 90. Inmiddels is dit label opgeheven. 
 
Na de jaren 90: In 2001 wilde Paul Elstak zich voornamelijk nog op Hardcore richten en begon een nieuw Hardcore label, genaamd Offensive Records. Tot op heden brengt Paul nog steeds Hardcore uit op dit label met zijn eigen unieke stijl. 
 
Vanwege de revival van Happy Hardcore en de vele 90ties feesten waar Paul Elstak voor gevraagd werd, is hij zich naast Hardcore, weer actief bezig gaan houden met Happy Hardcore. Hij heeft een druk schema en draait ieder weekend op Hardcore, 90ties en Freestyle feesten. Zijn fans zijn overal in Europa en zelfs in Australië, USA en Japan is er een trouwe fan base.  
 
Op 8 november 2010 komt de door hem geproduceerde titelsong van de film New Kids Turbo uit. 26 maart 2011 won hij een Rembrandt Award voor beste titelsong met dit nummer en op 12 mei 2011 kreeg hij een gouden plaat uitgereikt.  
 
In 2017 scoort Paul Elstak wederom twee grote hits. Samen met rapper Jebroer en producer Dr Phunk produceert hij ‘Kind Van De Duivel’ en ‘Engeltje’. Dit blijkt een onverwachts succes bij het grote publiek. Kind Van De Duivel scoort triple platina in Nederland en Goud in België.  De opvolger Engeltje, blijft niet achter en scoort dubbel Platina. 
 
 I Love Beatz: In februari 2013 heeft Paul Elstak voor liefhebbers van hardere stijlen een concept opgezet genaamd 'I Love Beatz'. Hij merkte dat er behoefte was naar kleinschalige Freestyle feesten waar het publiek meerdere stijlen door elkaar hoort en geëntertaind wordt. Een diverse Freestyle programmering, met kwalitatief goede DJ’s, MC’s en live acts, een positieve sfeer, goed geluid én entertainment zijn de hoofdingrediënten van dit feest. Zowel liefhebbers van Freestyle, (Happy) Hardcore, (RAW) Hardstyle, Uptempo, Frenchcore en Early Rave kunnen lekker los gaan. Het entertainment wordt verzorgd door CRSTL Event Entertainment, het bedrijf van zijn vrouw. Danseressen, steltenlopers en gabbers dragen bij aan een goed gevulde avond. 
Lees verder ▼

Boeking of een optie plaatsen voor DJ Paul Elstak

Voor meer informatie en beschikbaarheid van DJ Paul Elstak kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.