De Mobiele Paashazen Grabbelton

De Mobiele Paashazen Grabbelton boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Winkelcentrum - Acties. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van De Mobiele Paashazen Grabbelton.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Een levende en mobiele grabbelton in de vorm van een 2,5 meter hoge Paashaas waarbij kinderen onder begeleiding van Minister Haas van Grabbelzaken een verrassing uit haar jurk mogen grabbelen.

Deze prachtige Paaskoningin, van ruim 2½ meter hoog, loopt mobiel rond samen met haar Minister Haas van Grabbelzaken. In haar jurk met zakken bevinden zich heerlijke lekkernijen van chocolade maar kunnen door jou ook zelf worden aangevuld met andere prijzen die door de deelnemende winkeliers beschikbaar worden gesteld.

Paas entertainment op hoog niveau.

Jeugdige bezoekers worden één voor één uitgenodigd om één van haar zakken te openen. Worden zij verrast door een echt suprise-ei, chocoladehaas, fondantkuiken of een andere leuke verrassing?

Wanneer de zakken te hoog zitten voor de kinderen zal Minister Haas van Grabbelzaken hen door middel van zijn trapje helpen de verrassings-zak te openen!

Leuke paasanimatie met altijd-prijs-garantie voor uw winkelend publiek rondom de paasdagen.

Tip! Voorzie ons van kortingscoupons welke als give-away kunnen worden meegenomen om zo verkopen te stimuleren en op effectieve wijze reclame te maken!

Boeken of een optie plaatsen voor De Mobiele Paashazen Grabbelton?

Voor meer informatie over De Mobiele Paashazen Grabbelton kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor De Mobiele Paashazen Grabbelton

Wil je Winkelcentrum - Acties inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Paas Entertainment om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 16053 mensen

Specificaties van De Mobiele Paashazen Grabbelton

  • Tijdsduur: 4 x 45 min. binnen 4 uur
  • Leeftijd: Alle leeftijden
  • Begeleiding: 2 paashazen
  • Reiskosten: Incl. 50 km. vanaf Monster (v.v.), hierna 0,39 ct. per km.
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor De Mobiele Paashazen Grabbelton

Voor meer informatie en beschikbaarheid van De Mobiele Paashazen Grabbelton kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.