Ren je Rot Show met De Dikdakkers

Ren je Rot Show met De Dikdakkers boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Kindershows. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Ren je Rot Show met De Dikdakkers.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Met de lancering van de Ren je Rot Show blaast feestduo De Dikdakkers een legendarische spelshow uit de jaren zeventig en tachtig nieuw leven in. ‘Wat is er nu leuker om met familie, vrienden, klasgenoten of collega’s te rennen in deze interactieve spelshow met hilarische prijzen?’

Ren je Rot terug van weggeweest

‘RRRRRRRen je RRRRRRRot.’ Met die woorden stuurde spelleider Martin Brozius zo’n veertig jaar geleden al kinderen richting drie verschillende antwoorden op een vraag. Het leidde veelal tot vermakelijke taferelen en juist door de herinnering aan die beelden kwamen Anton Geerts en Hans Voogd op het idee om een hedendaagse versie te lanceren. Renje Rot is terug van weggeweest. 

Ren je Rot 2.0

‘Met de techniek van deze tijd kan het niet anders dat Ren je Rot 2.0 een groot spektakel wordt,’ ‘Naast een groepsuitje is het ook een geschikt evenement voor dorpsfeesten, scholen etc.’ De grote hits van De Dikdakkers zoals o.a "Cowboy en Indianen"  zullen in deze show zeker niet ontbreken.

Boeken of een optie plaatsen voor Ren je Rot Show met De Dikdakkers?

Voor meer informatie over Ren je Rot Show met De Dikdakkers kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Ren je Rot Show met De Dikdakkers

Wil je Kindershows inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Kindershows bekend van TV om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 33065 mensen

Specificaties van Ren je Rot Show met De Dikdakkers

  • Tijdsduur: 1 x 45 minuten
  • Decor: Inclusief
  • Geluid: Inclusief tot 300 personen
  • Gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.

Boeking of een optie plaatsen voor Ren je Rot Show met De Dikdakkers

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Ren je Rot Show met De Dikdakkers kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.